U bent hier:
Home | Blog
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Blog

Qoodybag: TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ising, PROM'ESLabop27 november 2017

De TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen hebben Qoodybag ingezet tijdens hun evenementen. Qoodybag biedt evenementen een online platform om de communicatie tussen evenement, sponsor en deelnemer te bevorderen.

AA Drink NK Indoor Senioren

Geplaatst inCollegiaaltjeop19 februari 2018
AA Drink NK Indoor Senioren Tyvek-startnummers

Afgelopen weekend vonden bij Omnisport in Apeldoorn voor de tiende keer de Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek voor senioren plaats. De beste atleten van Nederland streden voor de podiumplaatsen.

[CASE] Qoodybag Egmond Halve Marathon

Geplaatst inPROM'ising, Collegiaaltjeop13 februari 2018
[CASE] Qoodybag Egmond Halve Marathon

Egmond Halve Marathon heeft Qoodybag ingezet tijdens haar evenement. Qoodybag biedt evenementen een online platform om de communicatie tussen evenement, sponsor en deelnemer te bevorderen. In deze blog ontvang je tips en tricks om ook van jouw Qoodybag een succes te maken!

[One-stop-shopping] Midwinter Marathon

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'isingop6 februari 2018
[One-stop-shopping] Midwinter Marathon

Onder frisse weersomstandigheden werd afgelopen weekend de 45ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gehouden. De Zweed Amanuel Gergis werd de winnaar van de Acht van Apeldoorn. Midwinter kiest met PROM’ES voor het gemak van one-stop-shopping bij de organisatie van haar evenement.

Noah gaat de Muskathlon-uitdaging aan!

Geplaatst inCollegiaaltje, Vandaag, PROM'isingop31 januari 2018
Noah gaat de Muskathlon-uitdaging aan!

Noah werkt sinds een jaar bij PROM’ES. De kans is groot dat je haar spreekt als je ons belt. Ze wist al haar collega’s te verbazen door zich vorig jaar in december aan te melden voor de 42 km Muskathlon in Ethiopië!

Saucony Egmond Halve Marathon

Geplaatst inCollegiaaltjeop16 januari 2018
Saucony Egmond Halve Marathon

Een recordaantal van 18.200 deelnemers genoot zondag van de schitterende kilometers over het strand en door de duinen van Egmond aan Zee. Edwin Kiptoo ging er in een tijd van 1.02.36 met de overwinning vandoor. Bij de vrouwen ging de eerste prijs naar Zeyneba Yemer (1.12.19).

Petra en Bart in Parijs aan de start

Geplaatst inPetra en Bart in Parijs aan de startop10 januari 2018
Petra en Bart in Parijs Marathon aan de start

PROM’ES collega’s Petra en Bart verleggen in 2018 hun grenzen door op 8 april deel te nemen aan de Schneider Electric Marathon de Paris. De komende maanden zullen we hun voorbereidingen voor het afleggen van de meest legendarische afstand van 42.195 km volgen.

Bestel jouw medailles voor de jaarwisseling!

Geplaatst inVandaagop18 december 2017
Custom made medailles

Druk bezig met de voorbereidingen van jullie evenement in het voorjaar 2018? Bestel dan vóór het nieuwe jaar nog je custom made medailles!

Pagina's