U bent hier:
Home | Blog
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Blog

Qoodybag: No bag, just goodies!

Geplaatst inPROM'ESLabop8 maart 2017
Qoodybag

Qoodybag biedt jouw evenement een nieuw online platform om te communiceren met je deelnemers. De digitale Qoodybag voorziet in allerlei leuke voordeelacties van je sponsoren en partners. Qoodybag is daarmee tevens een tool voor sponsorbinding en (inkomsten) werving. 

NN Zevenheuvelenloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltje, PROM'isingop20 november 2017
Zevenheuvelenloop

Net geen wereldrecord tijdens de 34ste NN Zevenheuvelenloop door Cheptegei, collega’s Harmen en Bart ook aan de start én wereldprimeur met tijdregistratie per kilometerpunt.  

Medaltime [Refund tool]

Geplaatst inPROM'ESLab, PROM'isingop23 oktober 2017
Medaltime

De uitsparing op de achterzijde van de medailles biedt ruimte voor personalisatie middels een medaille inleg. Medaltime maakt iedere medaille uniek! In deze blog informeren we je hoe je als evenement met deze tool geld kan verdienen.

Strijd tegen de elementen - Kustmarathon Zeeland

Geplaatst inCollegiaaltjeop9 oktober 2017
Kustmarathon Zeeland

Afgelopen weekend vond de vijftiende editie van de Kustmarathon Zeeland plaats. De organisatie viert daarmee haar derde lustrum. Het marathonweekend brengt jaarlijks tienduizenden mensen op de been: van de Ladiesrun op vrijdag en de marathon op zaterdag tot de wandelmarathon op zondag.  

Bredase Singelloop - Wij waren er bij!

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop2 oktober 2017
Bredase Singelloop medailles

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Sinds zes jaar neemt PROM’ES ook met één, twee of drie bedrijventeams deel aan dit gezellige evenement. Wij voelen de adrenaline (of is het spierpijn…?) nog door ons lijf stromen! 

33e Dam tot Damloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop18 september 2017
Fulfilment solutions Dam tot Damloop

Het afgelopen weekend stond in het teken van de Damloop. De 33e editie werd verassend gewonnen door de Ethiopiër Birhanu Legese. Hij noteerde op de 10 Engelse Mijl een tijd van 45.35 minuten. Bij de vrouwen ging de winst naar Mercyline Chelangat uit Oeganda (53.08). 

Tilburg Ten Miles

Geplaatst inCollegiaaltjeop5 september 2017
Medailles Tilburg Ten Miles

Tilburg Ten Miles kijkt terug op een drukke en zonnige 30e editie. De CZ Tilburg Ten Miles was van start tot finish een groot feest met overwinningen voor Rodgers Kwemoi op de 10 Engelse Mijlen (45.03) en Senbere Teferi op de 10 km (30.38).

BibBits

Geplaatst inPROM'ESLab, PROM'ising, Collegiaaltjeop31 augustus 2017
BibBits Midwinter Marathon Apeldoorn

BibBits: een functioneel én promotioneel premium voor alle deelnemers van jouw hardloopevenement. In deze blog geven we je twee praktijkvoorbeelden van een succesvolle BibBits-inzet. 

Pagina's