U bent hier:
Home | Blog
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Blog

Qoodybag: TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ising, PROM'ESLabop27 november 2017

De TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen hebben Qoodybag ingezet tijdens hun evenementen. Qoodybag biedt evenementen een online platform om de communicatie tussen evenement, sponsor en deelnemer te bevorderen.

Amstel Gold Race

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop17 april 2018
Amstel Gold Race

Michal Valgren slaagde er in om na de Omloop Het Nieuwsblad óók de 53ste editie van de Amstel Gold Race op zijn naam te zetten. Bij de vrouwen ging de winst naar Chantal Blaak.

Petra gefinisht in Parijs: she did it!

Geplaatst inPetra en Bart in Parijs aan de startop11 april 2018
Petra gefinisht in Parijs: she did it!

Afgelopen zondag liep PROM’ES-collega Petra de Schneider Electric Marathon de Paris. Met de quote ‘the real marathon is the training, the day itself is just the victory parade’ gaf Petra aan hoe de tijd van voorbereiding was. Dat is nu achter de rug: She did it! Nu is de vraag: Hoe was de ‘victory parade’?!

Venloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop28 maart 2018
Venloop: wij waren er bij!

De organisatie kijkt vol tevredenheid terug op de dertiende editie van de Weir Venloop. Heerlijk weer, een record aantal deelnemers én een parcoursrecord. Wat wil je als organisatie nog meer?

Utrecht Marathon ‘Arctic edition’

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop19 maart 2018
Utrecht Marathon: isolatiedekens

Mohammed Nurhussein uit Eritrea won afgelopen zondag de Utrecht Science Park Marathon onder extreem winterse weersomstandigheden. Jos Hermens belooft volgend jaar beter weer!

NN CPC Loop Den Haag

Geplaatst inCollegiaaltje, Vandaagop12 maart 2018
NN CPC Loop Den Haag: medailles en sportprijzen

Den Haag was zondag tijdens de 44e NN CPC Loop Den Haag een feest voor jong en oud. De voorjaarsklassieker van Nederland was weer een jaarlijks terugkerende afspraak voor ruim 40.000 lopers. Met een winnende tijd van 59:36 op de NN Halve Marathon noteerde het evenement tevens een internationale toptijd.

Petra (zonder Bart!) in Parijs aan de start [2]

Geplaatst inPetra en Bart in Parijs aan de startop6 maart 2018
Petra (zonder Bart!) in Parijs aan de start

PROM’ES-collega’s Petra en Bart zouden in 2018 hun grenzen verleggen door op 8 april deel te nemen aan de Schneider Electric Marathon de Paris. ‘Zouden’, want voor Bart is aan dit doel abrupt een einde gekomen door een voetbalblessure. Petra staat er vanaf nu alleen voor, maar… ligt op koers!

AA Drink NK Indoor Senioren

Geplaatst inCollegiaaltjeop19 februari 2018
AA Drink NK Indoor Senioren Tyvek-startnummers

Afgelopen weekend vonden bij Omnisport in Apeldoorn voor de tiende keer de Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek voor senioren plaats. De beste atleten van Nederland streden voor de podiumplaatsen.

Pagina's