U bent hier:
Home | Blog
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Blog

Qoodybag: No bag, just goodies!

Geplaatst inPROM'ESLabop8 maart 2017
Qoodybag

Qoodybag biedt jouw evenement een nieuw online platform om te communiceren met je deelnemers. De digitale Qoodybag voorziet in allerlei leuke voordeelacties van je sponsoren en partners. Qoodybag is daarmee tevens een tool voor sponsorbinding en (inkomsten) werving. 

33e Dam tot Damloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop18 september 2017
Fulfilment solutions Dam tot Damloop

Het afgelopen weekend stond in het teken van de Damloop. De 33e editie werd verassend gewonnen door de Ethiopiër Birhanu Legese. Hij noteerde op de 10 Engelse Mijl een tijd van 45.35 minuten. Bij de vrouwen ging de winst naar Mercyline Chelangat uit Oeganda (53.08). 

Tilburg Ten Miles

Geplaatst inCollegiaaltjeop5 september 2017
Medailles Tilburg Ten Miles

Tilburg Ten Miles kijkt terug op een drukke en zonnige 30e editie. De CZ Tilburg Ten Miles was van start tot finish een groot feest met overwinningen voor Rodgers Kwemoi op de 10 Engelse Mijlen (45.03) en Senbere Teferi op de 10 km (30.38).

BibBits

Geplaatst inPROM'ESLab, PROM'ising, Collegiaaltjeop31 augustus 2017
BibBits Midwinter Marathon Apeldoorn

BibBits: een functioneel én promotioneel premium voor alle deelnemers van jouw hardloopevenement. In deze blog geven we je twee praktijkvoorbeelden van een succesvolle BibBits-inzet. 

Stuurborden Bauke Mollema Tocht

Geplaatst inPROM'ESLab, Collegiaaltjeop15 augustus 2017
Stuurborden: praktisch én een perfect aandenken

De organisatie van de Bauke Mollema Tocht 2017 kijkt terug op een geslaagde editie. Ruim 2.000 wielerliefhebbers namen deel aan de 65, 110 of 165 kilometer koers. Na afloop werd Mollema op de Grote Markt nog in het zonnetje gezet voor zijn etappewinst in de Tour de France. 

Verhuurservice Event Supplies

Geplaatst inPROM'ESLabop9 augustus 2017
Rent Supplies Wedstrijdklokken

Of een evenement nu groot of klein is, iedereen wil gaan voor optimale kwaliteit. Waren de grote evenementen van nu niet de kleine evenementen van gisteren? Met onze verhuurservice til je jouw evenement eenvoudig en betaalbaar naar een hoger niveau. 

Santa Run

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'isingop27 juli 2017
Santa Run

Dit jaar een Santa Run organiseren? PROM’ES is jouw eventorganisatie graag van dienst als leverancier van santa suits, santa-startnummers en santa-medailles. 

Prijzenshop: online shop voor sportprijzen

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop18 juli 2017
Prijzenshop: eenvoudig online sportprijzen bestellen

Prijzenshop is een online shop voor sportprijzen én het zusje van PROM’ES. Onlangs is de webshop in een geheel nieuw jasje gestoken. Tijd om even kennis te maken!

Pagina's