U bent hier:
Home | Blog | 25ste Zorgspecialist Grachtenloop
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

25ste ZorgSpecialist Grachtenloop

Geplaatst inCollegiaaltjeop16 juli 2019
25ste ZorgSpecialist Grachtenloop medailles

SportSupport kijkt met trots terug op de geslaagde 25ste editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop. Zonnig weer, 4100 deelnemers, een uitverkochte bedrijvenloop en mooie tijden stonden garant voor het succes!

One-stop medaille shop
Elk evenement verdient een eigen medaille: of het evenement nu 500 deelnemers of 5.000 deelnemers telt. De dienstverlening van PROM’ES gaat verder dan het leveren van een maatwerk medaille. Zo verzorgden wij voor de ZorgSpecialist Grachtenloop tevens de persoonlijke medaille graveringen (Medaltab) en de sportprijzen. Ook voor deze medaille gerelateerde services, ben je bij PROM’ES aan het juiste adres!

Stap 1: Unieke medailles
De afsluiting van een goede race is de medaille. Al generaties lang is een medaille de ultieme beloning voor iedere prestatie. In onze creatieve studio maakten wij gratis diverse voorstellen voor de ZorgSpecialist Grachtenloop. SportSupport koos voor een mooie antiek zilveren medaille met blauwe inkleuring en een halslint met opdruk. Ook op zoek naar een mooie medaille? Op onze speciale medaille-website inspireren wij je graag met honderden voorbeelden van medailles, halslinten, pins en munten. Neem snel een kijkje op www.medaltime.nl!

25ste ZorgSpecialist Grachtenloop medailles

Stap 2: Medaltab, extra service voor deelnemers
Tijdens de inschrijving konden deelnemers direct een Medaltab bestellen: een persoonlijke medaille inleg inclusief finishtijd. Zo’n Medaltab maakt de medaille echt af! PROM’ES verzorgt de productie, het verpakken en de verzending. Eventuele nabestellingen kunnen tot twee maanden na het evenement via de speciale Medaltab-website worden verwerkt: www.medaltab.com.

Stap 3: Ereprijzen voor de winnaars
Op de 5 en 10 km werden mooie tijden neergezet. Menno Schouten kwam bij de 5 km in een tijd van 16:10 over de finish en de snelste dame was Jessie Geel in 18:43. Christiaan Bosselaar won voor het eerst de ZorgSpecialist Grachtenloop op de 10 km met een tijd van 31:58. Natasja Schippers won voor de derde keer en kwam op de 10 km als snelste vrouw over de finish in 39:14. Voor de winnaars bestelde SportSupport mooie prijsbekers bij de Prijzenshop, het zusje van PROM’ES. De ereprijzen werden meteen bij de vaste PROM’ES-contactpersoon besteld.

SportSupport, van harte gefeliciteerd met jullie Grachtenloop-jubileum. Wij kijken samen met jullie uit naar de volgende editie. En natuurlijk zijn we jullie graag van dienst bij de andere evenementen van het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem. Dit jaar hebben jullie de Pierloop op zondag 8 september, de Teva Halve van Haarlem op zondag 29 september en de Heemstede Loop op zondag 27 oktober nog op het programma staan. Prachtige visitekaartjes voor Haarlem en omgeving. Geweldig dat jullie al zoveel jaren zoveel mensen op de been weten te brengen!

Bekijk hier de aftermovie van de ZorgSpecialist Grachtenloop 2019