U bent hier:
Home | Blog | 700 Montferland Run Shirts
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

700 Montferland Run shirts

Geplaatst inCollegiaaltjeop4 december 2018

Het herfstachtige weer speelde de deelnemers van de 23ste editie van de Pfixx Solar Montferland Run parten. Ondanks zijn val wist Kissa de eerste plaats te bemachtigen. Bij de vrouwen ging Joan Melly er met de winst vandoor.

700 functionele shirts
Tijdens de inschrijving verkocht de Montferland Run maar liefst 700 functionele hardloopshirts. De shirts waren te bestellen voor € 13,50 in dames- of herenuitvoering. De organisatie koos voor een mooi rood basisshirt en een opdruk van het beeldmerk op de borst. Met dit functionele shirt biedt de organisatie van de Montferland Run haar deelnemers naast een leuke herinnering ook een praktisch artikel. En op deze manier heeft de organisatie ook buiten het evenement om extra exposure!

Wist je dat PROM’ES 3 soorten shirts levert?

  1. Volledig custom made functionele shirts.
  2. Basic functionele shirts met een opdruk naar keuze op borst, rug of mouw.
  3. Katoenen shirts. 

Bekijk direct: Sportshirts

De organisatie van de Montferland Run besteedt de productie, het verpakken én de verzending van de deelnemerspakketten uit aan PROM’ES. De bestelde T-shirts werden eenvoudigweg tezamen met de startnummers in de week voor het evenement door PROM’ES opgestuurd naar de deelnemers. Ontzorgen door uitbesteding!

Montferland Run shirts

Uniek parcours
De Pfixx Solar Montferland Run wordt gekenmerkt door een bosrijk en heuvelachtig parcours. De deelnemers genieten van prachtige uitzichten over het glooiende landschap van het Montferland en de korenmolen van Zeddam, die vorig jaar op de speciaal voor de Montferland Run ontworpen medaille stond. Een aantal pittige klimmetjes worden afgewisseld met een vlak parcours door de sfeervolle dorpen Stokkum, Beek en Zeddam. De start en finish is in ’s-Heerenberg. Op de unieke medaille prijkt dit jaar het woonhuis Vogelweide. Burgers Dierenpark startte in 1913 in dit pand en was daar gehuisvest tot de verhuizing naar Arnhem in 1923.  
 

Montferland Run medaille