U bent hier:
Home | Blog | Bibbits Ladiesrun Rotterdam
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

BibBits Ladiesrun Rotterdam

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'isingop24 juni 2019

De Ladiesrun trok wederom duizenden moeders, dochters, zussen en vriendinnen naar Rotterdam. Het loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag worden gecombineerd, stond traditiegetrouw in het teken van het goede doel Pink Ribbon. 

Festival edition
Voordat de warming-up van de 5 km begon, maakte de organisatie bekend dat er dit jaar een prachtig bedrag van maar liefst € 56.539,50 is opgehaald voor Pink Ribbon. Het bedrag komt van donaties die deelneemsters aan de Ladiesrun hebben gedaan bij hun inschrijving, aangevuld met bijdragen die zijn binnengekomen via het Pink Ribbon actieplatform waar de loopsters zich konden laten sponsoren. Na de 5 km gingen ook de 7,5 km en 10 km van start. Bij de finish werden de deelneemsters ontvangen met een maatwerk medaille en konden ze nagenieten op het festivalterrein. Evenals vorig jaar kenmerkte Ladiesrun Rotterdam zich ook dit jaar namelijk weer als festivaleditie met start en in finish in het Zuiderpark. Na afloop kon iedereen dan ook genieten van diverse shopping stands, muziek en foodtrucks. Kortom, alle ingrediënten voor een sportieve dag uit.

“Fantastisch om alle dames met een glimlach over de finish te zien komen en met trots hun medaille te zien dragen. Daarbij blijft het een bijzonder evenement door de vele deelnemers die met een persoonlijk verhaal meedoen onder andere voor Pink Ribbon,” aldus projectmanager Ylona Färber.

Maatwerk medailles Ladiesrun Rotterdam

BibBits met eigen Ladiesrun-ontwerp
Met BibBits bevestigen deelnemers hun startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt. Ladiesrun Rotterdam bood speciale Ladiesrun-BibBits met eigen opdruk aan tijdens de online inschrijving en verdiende zo een aantrekkelijke cashback per verkochte set. De cashback bedraagt ca. € 1,50 incl. btw per verkochte set. Kortom, een leuke gadget voor je deelnemers én extra verdiensten voor jouw organisatie, zónder extra werk, investering of risico!

In 4 stappen uitgelegd:

  1. Bied de BibBits aan via het online inschrijfformulier.
  2. Verstuur de orderlijst een paar weken voor het evenement aan PROM’ES.
  3. PROM’ES produceert en verzendt de BibBits aan de deelnemers.
  4. Je organisatie ontvangt de cashback.

Vraag nu hier geheel vrijblijvend een maatwerk BibBits-ontwerp aan voor jouw evenement. We zijn je graag van dienst.