U bent hier:
Home | Blog | Bibbits Magnetische Startnummerbevestiging
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

BibBits: magnetische startnummerbevestiging

Geplaatst inPROM'ESLabop1 februari 2017

Onze producten en diensten zijn gericht op continue verbetering. Gebaseerd op jouw -toekomstige- wensen ontwikkelen en investeren wij in ons 'PROM'ESLab' in innovatieve producten en diensten. Groei mee, blijf op kwaliteitskoers. 

BibBits is een eenvoudige oplossing om je startnummer te bevestigen op je sportkleding. Het startnummer wordt stevig op zijn plaats gehouden door vier krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen voor een optimaal draagcomfort. Een duurzaam alternatief voor de traditionele speld en je dure sportshirt!

Bart, alias Mr. BibBits
Collega Bart is wel het meest enthousiast over dit product, vandaar zijn bijnaam ‘Mr. BibBits’. Bart, wat vind jij het leukst aan dit product? De mogelijkheid om de BibBits en hun verpakking met logo, pms-kleur en tekst te ontwerpen voor de klant. Je kunt er echt promotioneel maatwerk van maken. En wat is jouw persoonlijke favoriet? De gele smiley :)


BibBits zijn met een eigen logo geschikt als premium of give away. Singelloop Breda gaf haar deelnemers de mogelijkheid BibBits te bestellen bij inschrijving. Alle bedrijventeams ontvingen de BibBits als premium.   

BibBits…

  • Geen spelden nodig
  • Comfortabel
  • Duurzaam
  • Veilig voor je kleding

Borrelt er bij jou een idee? Wij denken graag met je mee!