U bent hier:
Home | Blog | De Medaille De Ultieme Beloning Voor Iedere Prestatie
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie

Geplaatst inPROM'ESLab, PROM'isingop2 oktober 2018
De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie

In de creatieve studio ontwerpen we een medaille met een uniek eigen ontwerp voor uw evenement. De ultieme beloning voor iedere prestatie. Check nu onze gloednieuwe medaille-website: dé website voor custom made medaille inspiratie!

Custom made medailles: 500+ events in 14 landen
PROM’ES Event Supplies levert inmiddels aan meer dan 500 evenementen custom made medailles, zowel in binnen- als buitenland. Volgens ons verdient elk evenement een eigen medaille: of het evenement nu 500 deelnemers of 5.000 deelnemers telt. De custom made medailles zijn te bestellen vanaf slechts 100 stuks en tegen prijzen die vaak lager zijn dan standaard medailles. 

Custom made medailles

Nieuwe website: Medaltime.nl
De medaille met exclusief design is dé afsluiting van een goede race. U heeft als organisator vaak ideeën bij de uitstraling die de medaille moet hebben. Maar, misschien is het voor u niet helemaal duidelijk welke medailleopties er allemaal mogelijk zijn. Op de huidige PROM’ES Event Supplies website hebben wij niet de mogelijkheid om u de juiste medaille-inspiratie te bieden. Vandaar dat wij het tijd vonden om een website te ontwikkelen, waarop de medaille centraal staat. Op de nieuwe website laten wij u honderden voorbeelden van medailles, halslinten, pins en munten zien. Neem snel een kijkje op www.medaltime.nl!

3 websitepagina’s, die u niet mag missen!

  1. Op de pagina medaille opties vindt u maar liefst 14 opties die wij in uw medaille kunnen verwerken.
  2. Op de pagina typen sport evenementen zijn de medailles op evenementthema gesorteerd.
  3. Het halslint maakt uw medaille compleet.

Custom made medailles

Medaltab: medaille-inleg service
Ook de medaille-inleg service heeft een plaatsje gekregen op onze website. Nu onder de nieuwe naam: Medaltab. Heeft u nog geen kennis gemaakt met deze cashback-tool voor organisatoren? Lees de pagina Medaltab informatie voor organisaties óf neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

 

Medaltab: persoonlijke medaille inleg