U bent hier:
Home | Blog | Deelnemersrecord 32e Florijn Winterloop
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Deelnemersrecord 32e Florijn Winterloop

Geplaatst inCollegiaaltje, Vandaagop7 januari 2019
Deelnemersrecord 32e Florijn Winterloop

Met 3.424 deelnemers werd het oude deelnemersrecord afgelopen zaterdag tijdens de 32e Florijn Winterloop ruimschoots overtroffen. Een loopfestijn voor jong en oud en dé aftrap van een nieuw sportief jaar!

Spectaculair deelnemersrecord
Afgelopen zaterdag stonden 3.424 deelnemers aan de start van de Florijn Winterloop. Het oude record stond op 3.157 lopers. De organisatie was goed voorbereid op het stijgende aantal deelnemers: ‘De relatief zachte weersomstandigheden en het hoge aantal voorinschrijvingen waren al gunstig. De groei onder de wandelaars is het grootst. Hun deelname leidt ook mede tot het record.’ De vernieuwde routes en de samenwerking met de Sticht Gooise Wandelsportbond (SGWB) wierp voor organisator voetbalvereniging Woudenberg dan ook zijn vruchten af.

Deelnemersrecord 32e Florijn Winterloop

Winters hardloopfestijn
De Florijn Winterloop is voor veel hardlopers het eerste rondje in het nieuwe jaar. Hoewel een nieuw parcoursrecord uitbleef, mocht dat de stemming niet drukken. Op de 5 KM gingen Jeroen Bakker (15:59) en Tirza Wolf (17:33) er met de winst vandoor en de 10 Engelse mijlen werden gewonnen door Lars Casander (52:29) en Saskia van Vugt (59:26). Op het populairste onderdeel van de Florijn Winterloop, de 10 KM door Den Treek, ging de winst naar Ruben Sansom (33:37) en Nicole Weijling-Dissel (39:29).

10% korting op regenponcho’s en isolatiedekens*
Afgelopen zaterdag waren de weersomstandigheden zacht. Dat kan ook anders zijn! Zorg en veiligheid staan voorop bij de organisatie van een evenement. Wij adviseren u om altijd een voorraad isolatiedekens en regenponcho’s achter de hand te hebben. Nu met 10% korting op de stuksprijzen! Direct uit voorraad, dus snel geleverd als de weersverwachting verslechterd.

*Actietermijn: 01-01-19 t/m 31-03-19

 

Aanbieding wegwerp regenponcho's en aluminium isolatiedekens