U bent hier:
Home | Blog | Fiets4daagse Hoorn
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Fiets4Daagse Hoorn

Geplaatst inCollegiaaltjeop9 mei 2019
Fiets4Daagse Hoorn

Bijna 1.000 deelnemers hebben genoten van de 11e Fiets4Daagse Hoorn. Zij werden aan de finish beloond met een bosje bloemen, een unieke medaille en optioneel een Medaltab.

Geslaagde 11e editie Fiets4Daagse Hoorn
Bijna 1.000 fietsers deden mee aan de Fiets4Daagse door het West-Friese landschap. Vier dagen lang, van donderdag 2 t/m zondag 5 mei, fietsten zij 30, 50 of 70 kilometer door de omgeving van Hoorn. De deelnemers bezochten tijdens de routes onder andere de museumboerderijen in Opmeer, de historische driehoek Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, het Zuiderzeemuseum en het schooltje van Dik Trom.

Stuurborden: het perfecte aandenken aan de Fiets4Daagse!
Naast de organisatorische functie van de fietsbordjes, zijn het leuke souvenirs voor de deelnemers. Bij PROM’ES bestel je de stuurborden in diverse formaten en vormen en met een bedrukking, geheel naar eigen ontwerp. Optioneel kunnen de stuurborden worden voorzien van de namen van de deelnemers.  

  • IJzersterke stuurborden met boorgaten
  • Diverse formaten en vormen
  • Inclusief watervaste full colour opdruk
  • Gratis ontwerpservice

Medaille, Medaltab en bosje bloemen
Traditiegetrouw werden de deelnemers op de laatste dag feestelijk onthaalt op de Roode Steen in Hoorn met een unieke medaille en een bosje bloemen. Deelnemers kunnen optioneel de medaille personaliseren met een medaille inleg, Medaltab genaamd. Medaltab is een fraai inlegplaatje voor de medaille met twee gegraveerde tekstregels. Op de Medaltab van de deelnemers van de Fiets4Daagse Hoorn wordt op de eerste regel de deelnemersnaam gegraveerd en op de tweede regel de gefietste afstand. Kort na het evenement wordt de Medaltab naar het thuisadres gestuurd om eenvoudig in de uitsparing in de achterzijde van de medaille te bevestigen.  

Fiets4Daagse Alkmaar
Le Champion organiseert van 3 t/m 6 juli de Fiets4Daagse Alkmaar. Samen met de Fiets4Daagse Hoorn vormen deze twee Fiets4Daagses de Fiets4Daagse Noord-Holland; er wordt gefietst voor het goede doel het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar kunnen de fietsers genieten van de veelzijdige omgeving in de regio Alkmaar, met mooie routes langs de duinen bij Egmond en de groene, bosrijke gebieden in de buurt van Castricum.