U bent hier:
Home | Blog | Jubileumeditie Dsw Bruggenloop Rotterdam
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Jubileumeditie DSW Bruggenloop Rotterdam

Geplaatst inCollegiaaltjeop11 december 2018
Jubileumeditie DSW Bruggenloop Rotterdam

Zo’n 12.000 deelnemers stonden aan de start van de 30ste editie van DSW Bruggenloop Rotterdam. Vier business runners van PROM’ES wisten de zes bruggen te trotseren!

PROM’ES aan de start
De Bruggenloop is vaste prik voor PROM’ES. Een mooie afsluiter van het hardloopseizoen. De zes bruggen en het 15 km lange parcours zijn een mooie uitdaging voor de fanaten onder ons. Helaas ging de vorige editie niet door in verband met de sneeuwval. Dit jaar waren de weersomstandigheden echter relatief gunstig. De vier PROM’ES-collega’s waren dan ook positief te spreken over hun behaalde finishtijden. Harmen liet zijn medaille direct na afloop graveren. Een mooie herinnering, daar kun je op kantoor goed mee voor de dag komen!

Jubileumeditie DSW Bruggenloop Rotterdam

De winnaars van de jubileumeditie
Yorben Ruiter was de snelste man en finishte in een tijd van 45:51. Vooral de Willemsbrug en de laatste kilometers vielen de 1500 en 3000 meter-loper zwaar. Ruiter kijkt tevreden terug op de wedstrijd: ‘Het is mij goed bevallen. Een mooie afsluiting van het jaar!’ Judith Janszen-Loekmeijer ging er bij de dames met de winst vandoor. Zij behaalde in een tijd van 56:07 als eerste de eindstreep. ‘Het is de derde keer dat ik erbij ben en mijn eerste overwinning. Na de Van Brienenoordbrug was ik gesloopt, maar ik liep gelukkig in een groepje mannen die het tempo aangaven,’ aldus de winnares.

Business run: sportiviteit, vitaliteit en gezelligheid
In het Maasgebouw van Stadion Feijenoord worden de business lopers in kerstsfeer ontvangen voor een gezellige jaarafsluiting met collega’s en relaties. Zo kan er volop genetwerkt worden tijdens de sportieve kerstborrel na de finish. Bedrijven hebben de keuze uit het wedstrijdteam en het recreantenteam. Aan het wedstrijdteam mogen enkel medewerkers van het bedrijf zelf deelnemen en geen gastlopers. Alle businessteams ontvangen een mooi pakket met onder andere startnummers, medailles en parkeerkaarten. PROM’ES bedankt de organisatie ook dit jaar weer hartelijk voor de fijne samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen!