U bent hier:
Home | Blog | Mobility Service Airport Night Run
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Mobility Service Airport Night Run

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'isingop19 september 2018

Zaterdagavond stonden 1.500 lopers op Groningen Airport Eelde aan de start van de Mobility Service Airport Night Run. De organisatie kijkt terug op een geslaagde tweede editie.

Unieke avondloop
Het nachtelijk parcours voert de deelnemers over een afstand van 5 km, 7,5 km of 10 km over de landingsbaan van de Noordelijke luchthaven en door de nabijgelegen bossen van Vosbergen. Het gehele terrein werd omgebouwd tot evenemententerrein, van het ophaalpunt van de startnummers tot de startlocatie en de finish. Tijdens de loop konden de deelnemers rekenen op prachtig uitgelicht entertainment en tijdens de afterparty met DJ zat de sfeer er direct goed in. Namens de organisatie Golazo Noord Nederland kijkt Elske Dijkstra terug op een geslaagde tweede editie:

“Ik ben trots om wederom al die vrolijke gezichten te zien en enthousiaste verhalen van de deelnemers te horen. Daar doen we het voor.”

‘Boarding pass’ startnummer
Alles werd in het werk gesteld om een totaalbeleving te creëren voor de deelnemers. Het custom made startnummer werd dan ook, geheel in stijl, vormgegeven als boarding pass. Een leuk detail is de ‘boarding tijd’ om aan te geven in welke startwave de deelnemer is ingedeeld. En uiteraard de ‘passenger name’. Het gepersonaliseerde startnummer is op deze manier voor de deelnemer een leuk aandenken aan deze unieke night run. Via de incheckbalies werden de deelnemers naar de start geleid, waar om 21.00 uur het startschot klonk. 

 

Mobility Service Airport Night Run custom made startnummers

Medaille met inkleuring
Als afsluiting van deze unieke loopervaring, ontving iedere deelnemer een custom made medaille. De organisatie koos voor een felle gele inkleuring, die de huisstijl van het evenement nog eens benadrukt. Voor de inkleuring is de PMS-kleur van het logo aangehouden: elke PMS-kleur kan namelijk worden toegepast! Met deze (felle) inkleuring valt de medaille extra op. Het bijpassende halslint maakt het plaatje af. 

 

Mobility Service Airport Night Run custom made medailles

De loopervaring van uw deelnemers verrijken? Wij denken graag met u mee!