U bent hier:
Home | Blog | Ontknoping Grote Rivieren Loopcircuit
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Ontknoping Grote Rivieren Loopcircuit

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop22 oktober 2018
Ontknoping Grote Rivieren Loopcircuit

De 30e Typhoonloop in Gorinchem was afgelopen zaterdag het slotstuk van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. Omdat de negen wedstrijden van het Loopcircuit dwars door onze streek lopen, kunnen we dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Jubileumeditie Typhoonloop
Zaterdag 20 oktober organiseerde de Gorkumse atletiekvereniging Typhoon de 30e Typhoonloop. Met een nieuw en snel parcours en een recordpremie van € 300,-, hoopte de organisatie erop dat het achttien jaar oude record van Neals Strik zou worden verbroken. En de droom kwam uit! Roy Hoornweg verpulverde het parcoursrecord op de 10 km met maar liefst een hele minuut. Hij kwam in een tijd van 29:37 over de finish op de atletiekbaan in Gorinchem. Bij de vrouwen ging Marleen Honkoop er met de winst vandoor. Haar finishtijd (38:37) was niet voldoende om het record van Wilma van Onna (34:08) te verbreken. De recordpremie ligt dus nog op de plank.

Hans Verbeek legde de 30e Typhoonloop vast in een mooi videoverslag.

‘Fantastisch slot van het Grote Rivieren Loopcircuit!’
De Typhoonloop is de laatste in het negen wedstrijden tellende loopcircuit. Leendert van der Lugt en Annemarie Kersbergen werden na afloop gehuldigd als de winnaars van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018.

Van startnummers tot partytenten
Als specialistisch leverancier van hardloop- en fietsevenementen proberen wij al meer dan twintig jaar een gewaardeerde bijdrage te leveren in de voorbereiding. Voor de Typhoonloop hebben we ook dit jaar weer de startnummers en sportprijzen geproduceerd. Maar bij het organiseren van een hardloopevenement komt meer kijken. We voorzagen de organisatie van roll-up banners, opblaasbogen en partytenten. Neem ook eens een kijkje in ons assortiment buitenreclame. Van gratis ontwerpservice tot en met het versturen van complete deelnemerspakketten en alles wat daar tussen zit. PROM’ES zorgt er voor.

Ben je op zoek naar een bepaald product, maar staat het niet op onze website?
Neem contact met ons op. Ons team denkt graag met je mee!