U bent hier:
Home | Blog | Promeslab
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png
Blog:

PROM'ESLab

Verhuurservice Event Supplies

Geplaatst inPROM'ESLabop31 januari 2019
Rent Supplies Wedstrijdklokken

Of een evenement nu groot of klein is, iedereen wil gaan voor optimale kwaliteit. Waren de grote evenementen van nu niet de kleine evenementen van gisteren? Met onze verhuurservice til je jouw evenement eenvoudig en betaalbaar naar een hoger niveau. 

Loodzware NN Egmond Halve Marathon

Geplaatst inPROM'ising, PROM'ESLab, Collegiaaltjeop15 januari 2019
Wedstrijdklok NN Egmond Halve Marathon

In een stormachtige editie van de NN Egmond Halve Marathon wist de Ethiopiër Ayele Abshero er voor de derde keer met de winst vandoor te gaan. PROM’ES was ter plaatse voor de regie van de wedstrijdklokken.

Ontknoping Grote Rivieren Loopcircuit

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop22 oktober 2018
Ontknoping Grote Rivieren Loopcircuit

De 30e Typhoonloop in Gorinchem was afgelopen zaterdag het slotstuk van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. Omdat de negen wedstrijden van het Loopcircuit dwars door onze streek lopen, kunnen we dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Santa Run

Geplaatst inPROM'ESLabop16 oktober 2018
Leverancier van Santa Runs

Bent u van plan om dit jaar een Santa Run te organiseren? PROM’ES is u graag van dienst met verschillende santa-producten, die u kunt gebruiken bij de organisatie van uw evenement. Bij ons vindt u alle benodigdheden voor een vliegende start!

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie

Geplaatst inPROM'ESLab, PROM'isingop2 oktober 2018
De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie

In de creatieve studio ontwerpen we een medaille met een uniek eigen ontwerp voor uw evenement. De ultieme beloning voor iedere prestatie. Check nu onze gloednieuwe medaille-website: dé website voor custom made medaille inspiratie!

BibBits Kustloop Vrouwenpolder

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop4 september 2018
BibBits Kustloop Vrouwenpolder

De Kustloop Vrouwenpolder staat bekend als ‘Walchers mooiste én zwaarste halve marathon’. Tijdens de 12e editie bood de organisatie haar deelnemers een leuke, nuttige én duurzame gadget aan: BibBits.

[CASE] Qoodybag Wiezoloop

Geplaatst inPROM'ising, PROM'ESLab, Collegiaaltjeop26 juni 2018
Qoodybag Wiezoloop

Afgelopen weekend werd alweer de 20ste editie van de Wiezoloop georganiseerd. Met 2.200 deelnemers aan de start is het evenement uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10 KM. De Wiezoloop heeft tijdens haar jubileumeditie voor het eerst gebruik gemaakt van Qoodybag.

KlimClassic

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop15 mei 2018
KlimClassic: custom made medailles

Meer dan 4.500 toerfietsers bereden op Hemelvaartsdag tijdens de 15e editie van de KlimClassic de compleet vernieuwde routes van 110 en 170 kilometer door de Belgische Vloerstreek en de Ardennen.

Amstel Gold Race

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ESLabop17 april 2018
Amstel Gold Race

Michal Valgren slaagde er in om na de Omloop Het Nieuwsblad óók de 53ste editie van de Amstel Gold Race op zijn naam te zetten. Bij de vrouwen ging de winst naar Chantal Blaak.

Qoodybag: TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen

Geplaatst inCollegiaaltje, PROM'ising, PROM'ESLabop27 november 2017

De TCS Amsterdam Marathon en de Menzis 4 Mijl van Groningen hebben Qoodybag ingezet tijdens hun evenementen. Qoodybag biedt evenementen een online platform om de communicatie tussen evenement, sponsor en deelnemer te bevorderen.

Pagina's

Abonneren op RSS - PROM'ESLab