U bent hier:
Home | Blog | Qoodybag Groet Uit Schoorl Run
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Qoodybag Groet uit Schoorl Run

Geplaatst inPROM'ising, Collegiaaltjeop27 februari 2019
Qoodybag Groet uit Schoorl Run

No bag, just goodies. Lees in dit blog meer over de online goodiebag van de Groet uit Schoorl Run.

Winacties = succes gegarandeerd
‘Qoodies met een aantrekkelijke winactie scoren altijd,’ zo bevestigen de statistieken van de Groet uit Schoorl Run Qoodybag ook maar weer. De winacties van Mizuno, Run2Day en AA Drink scoorden de beste resultaten onder de deelnemers. Zo verlootte AA Drink 15 sportdrankenpakketten onder de inschrijvers. Dat bleek een schot in de roos! Veel deelnemers schreven zich in voor deze verloting. AA Drink verzamelde op deze manier waardevolle informatie door de deelnemers de vraag te stellen welke AA Drink sportdrank de deelnemer regelmatig gebruikt. Kortom, een leuke actie voor de deelnemers en een tevreden sponsor.

Waardevolle content bieden
Naast het aanbieden van winacties of kortingen, is de Qoodybag ook een uitstekend middel om je deelnemers waardevolle content te bieden. Zo werden de deelnemers in de Groet uit Schoorl Run Qoodybag geïnformeerd over de voordelen van het Le Champion lidmaatschap en deelname aan de Zandvoort Circuit Run en de Cruyff Legacy 14K Run. Andere evenementen kiezen er ook voor om middels deze ‘informatie-Qoodies’ de deelnemers te wijzen op de merchandise, de expo of de openbaarvervoersmogelijkheden. 

Qoodybag Groet uit Schoorl Run

Ook kennismaken?
Met de digitale Qoodybag kunnen je sponsors, op een duurzame manier, allerlei leuke voordeelacties beschikbaar stellen aan je deelnemers. De resultaten van de Qoodies zijn meetbaar, een plus voor jouw sponsors! Bart vertelt je graag, geheel vrijblijvend, wat Qoodybag voor jullie evenement kan betekenen. Neem direct contact met hem op!

Qoodybag: een logische stap naar de toekomst in de evenementen branche!

Groet uit Schoorl Run
Organisator Le Champion kijkt terug op een zeer geslaagde (en uitverkochte) editie van de Groet uit Schoorl Run. Met ruim 9.000 (inter)nationale lopers is de Groet uit Schoorl Run een geliefd evenement; het schitterende duingebied vormt het decor voor het NK 10 km. Bij de mannen ging Michel Butter er voor de vijfde keer met de nationale titel vandoor (28:54). Overall werd de 10 km wedstrijd gewonnen door de Belg Bashir Abdi. Zijn zeer snelle tijd van 28:07 was goed voor een nieuw parcoursrecord. Susan Krumins schreef de Nederlandse titel bij de vrouwen op haar naam (31:11). Zij finishte vlak achter de Zweedse Meraf Bartha, die de dameswedstrijd overall won (31:09). Volgend jaar vindt de Groet uit Schoorl Run plaats op zondag 9 februari en dan zal wederom het NK 10 km worden gehouden.