U bent hier:
Home | Blog | Rabobank Roermond City Run
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Rabobank Roermond City Run

Geplaatst inCollegiaaltjeop1 mei 2019
Rabobank Roermond City Run

PROM’ES ontzorgde de organisatie van de Rabobank Roermond City Run tijdens de voorbereidingen van de 9de editie opnieuw met het one-stop-shopping concept.

Parcoursrecord 9de editie Roermond City Run
De Rabobank Roermond City Run wil uitgroeien tot een landelijk en internationaal evenement waar zowel deelnemers als publiek naar uitkijken. Racedirector Cor Lambregts slaagde er weer in een aantal sterke lopers, waaronder Khalid Choukoud, aan de start te brengen en verwachtte met name bij de hoofdloop op de 10 Engelse mijl nieuwe toptijden. Hij. En de verwachting kwam uit. De Keniaan Joseph-Mbatha Nzoki won de 10 Engelse mijl in 45:22 en vestigde daarmee een nieuw parcoursrecord. Choukoud, veelvoudig Nederlands kampioen op baan, weg en cross, moest genoegen nemen met de vierde plaats. De Keniaanse Lilian Jelagat was de snelste vrouw op de 10 Engelse mijl (53:44).

Fulfilment Roermond City Run
Omdat het drukken, inpakken en versturen van deelnemerspakketten in het verlengde ligt van onze startnummer productie en chip service, besteedt de Roermond City Run het fulfilment aan ons uit. Niet alleen weten zij dat dit dan tot in de puntjes wordt verzorgd, maar bovenal is dit voor hen een hele zorg minder. Door uitbesteding houdt de organisatie tijd en energie over voor al die andere zaken die ook perfect moeten worden geregeld!

De envelop van de Roermond City Run deelnemers werd gevuld met het startnummer met chip en de gebundelde spelden. De gevulde envelop is het visitekaartje van het evenement. PROM’ES verzorgt enveloppen in alle mogelijke uitvoeringen. Naast een scherpe prijs bent u dan ook verzekerd van een foutloze verwerking in onze inpakmachines. Eventueel verzorgt PROM’ES tevens uw begeleidende brieven, flyers en overig promotie drukwerk. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen (brief)papier? Geen probleem, ook dit verwerken wij met plezier.

PROM’ES Fulfilment

  • Drukwerk enveloppen
  • Promotie drukwerk
  • Foutloos inpakken van deelnemerspakketten
  • Postservice via PostNL en andere verzenders

Unieke medailles en ereprijzen
Naast de startnummers en het fulfilment verzorgde PROM’ES de medailles voor de Roermond City Run. Dit jaar koos de organisatie voor een medaille met open elementen. Uiteraard geleverd inclusief een (gratis) 25 mm halslint in de eigen huisstijl. De ereprijzen voor de podiumplekken zijn geleverd door het zusje van PROM’ES, de Prijzenshop. De bestelling verliep via de vaste PROM’ES-contactpersoon van de Roermond City Run, wel zo gemakkelijk! 

Unieke medailles en ereprijzen Roermond City Run

One-stop-shopping
De organisatie van de Roermond City Run kiest voor het one-stop-shopping concept van PROM’ES. Door samen te werken met één specialistisch leverancier voor hardloop-, fiets- en aanverwante evenementen, besparen zij veel tijd, moeite en kosten. Kent u PROM’ES alleen van de startnummers? De Roermond City Run koos ervoor om, naast de bovengenoemde producten en diensten, ook de onderstaande producten bij PROM’ES aan te schaffen:

  • Sponzen
  • Auto- en motorstickers
  • Polsbandjes
  • Lanyards en accreditatie kaartjes
  • Finishlint

Door de inzet van een finishlint benadrukt u de naam van uw evenement en sponsor op het moment dat de winnaar over de finish komt. Door de vele foto’s en video’s die van dit moment worden genomen, heeft de inzet van een finishlint een hoog rendement!

One-stop-shopping Roermond City Run      

Hartelijk bedankt Roermond City Run, voor de (wederom) prettige samenwerking. Jullie kunnen trots zijn op jullie prachtige evenement! Benieuwd wat PROM’ES u kan bieden? Bekijk nu ons complete productassortiment. Wij hebben alles in huis om uw evenement zo gemakkelijk en professioneel mogelijk op te zetten.