U bent hier:
Home | Blog | Santa Run 0
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Santa Run

Geplaatst inPROM'ESLabop16 oktober 2018
Leverancier van Santa Runs

Bent u van plan om dit jaar een Santa Run te organiseren? PROM’ES is u graag van dienst met verschillende santa-producten, die u kunt gebruiken bij de organisatie van uw evenement. Bij ons vindt u alle benodigdheden voor een vliegende start!

PROM’ES: leverancier van Santa Runs
Wij zijn uw organisatie graag van dienst als leverancier van bijvoorbeeld santa suits, santa-startnummers en santa-medailles. Voor een gedegen organisatie van het evenement bieden wij kant-en-klare benodigdheden. Hierbij kunt u ook denken aan rood/wit afzetlint, verkeersregelaarshesjes, isolatiedekens en wegwerp regenponcho’s. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een gedegen organisatie van dé Fun Run van het jaar. Neem snel een kijkje bij de diverse producten!

Leverancier van Santa Runs

[CADEAU] Gratis draaiboek en communicatieplan
Op basis van onze ervaring en met behulp van onze contacten met verschillende Santa Run organisatoren, hebben wij een draaiboek, sponsor- en communicatieplan ontwikkeld met handige tips en tricks om uw Santa Run tot een succes te maken. Bij de afname van minimaal één van onze andere producten, ontvangt u het draaiboek, sponsor- en communicatieplan gratis.

Santa Run: wat het is
Misschien heeft u nog nooit van de Santa Run gehoord. Een korte uitleg! De Santa Run is een Fun Run, die doorgaans op de laatste zaterdag voor Kerst wordt georganiseerd. Het is een evenement, dat niet draait om de snelste tijd, maar om de fun. Iedereen kan meedoen: sommigen zullen het parcours hardlopend afleggen, anderen wandelend met de kinderwagen of de hond. In ieder geval zal iedereen hetzelfde rode kerstpak dragen! De opbrengst van een Santa Run is traditioneel bestemd voor het goede doel: landelijk óf lokaal.  

PROM’ES faciliteert organisatoren van Santa Runs. Wij bieden verschillende producten en kant-en-klare benodigdheden om van dit evenement een succes te maken. Neem eens contact met ons op!