U bent hier:
Home | Blog | Sportieve Hoogtepunten Van Prom’es 2018
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Sportieve hoogtepunten van PROM’ES in 2018

Geplaatst inPetra en Bart in Parijs aan de start, Vandaagop27 december 2018
Sportieve hoogtepunten van PROM’ES in 2018

In deze blog blikken we terug op de 5 sportieve hoogtepunten van de PROM’ES-collega’s in 2018. Hartelijk dank aan de organisatoren van deze toffe evenementen!

PROM’ES-collega’s aan de start bij de Venloop
Na alle voorbereidingen voor de Venloop was het hartstikke leuk om zelf naar het zuiden af te reizen. Met twee teams stonden we aan de start van de 10 km en de 21 km. Voor collega’s Petra en Noah was de halve marathon een goede training in de aanloop naar hun marathon. Heerlijk zonnetje, enthousiast publiek, gezellige sfeer: wat wil je nog meer?!

Lees hier het hele verhaal! 

PROM’ES-collega’s aan de start bij de Venloop

Petra finishte de marathon van Parijs
She did it! Petra finishte de Schneider Electric Marathon de Paris. Volgens haar een onbeschrijflijke ervaring: ‘Opgelucht, blij, trots, vrolijk, nog blijer, nog vrolijker… Het is echt heel gaaf!’ Was het een ‘once in a life time’ ervaring of gaat zij in 2019 haar tijd proberen te verbeteren…? We zullen het zien!

Lees hier het hele verhaal!

Noah ging de Muskathlon-uitdaging aan
Noah deed in mei mee aan de Muskathlon in Ethiopië voor het goede doel Compassion. Naast dat ze de 42 km wist te volbrengen, ontdekte ze tijdens haar reis meer over de extreme armoede van het land, ontmoette ze de gastvrije bevolking en bezocht ze verschillende Compassion-projecten.

Lees hier het hele verhaal! 

Gezelligheid én PR’s bij de Bredase Singelloop
Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. En PROM’ES is graag van de partij bij dit Brabantse feestje. Buiten dat het weer erg gezellig was, hebben de collega’s deze editie ook een aantal mooie PR’s gelopen. 

Gezelligheid én PR’s bij de Bredase Singelloop

Jaarafsluiter Bruggenloop Rotterdam
Ook de DSW Bruggenloop Rotterdam is vaste prik voor PROM’ES. Een mooie afsluiter van het hardloopseizoen. Vier business runners van PROM’ES wisten tijdens de jubileumeditie de zes bruggen te trotseren. Dit jaar waren de weersomstandigheden relatief gunstig. De PROM’ES-collega’s waren dan ook positief te spreken over hun behaalde finishtijden.

Lees hier het hele verhaal!

Jaarafsluiter Bruggenloop Rotterdam

We zijn benieuwd wat het nieuwe jaar ons aan sportieve uitdagingen brengt…!