U bent hier:
Home | Blog | Vandaag
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png
Blog:

Vandaag

Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib

Geplaatst inPROM'ising, Vandaagop24 juli 2018
Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib

PROM’ES is bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Onlangs werd Barend uitgenodigd voor een interview. ‘Anderen helpen om zelf hun broek op te houden en zo kwaliteit van levens verbeteren. Mooier kan het toch haast niet?’

Triatlon

Geplaatst inPROM'ising, Collegiaaltje, Vandaagop18 juli 2018
Triathlon Klazienaveen

Triatlon is een combinatieduursport, gemaakt voor deelnemers én organisatoren die van een uitdaging houden! Het combineren van meerdere sporten vergt een specifieke voorbereiding van zowel de deelnemer als de organisatie.

Venloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop28 maart 2018
Venloop: wij waren er bij!

De organisatie kijkt vol tevredenheid terug op de dertiende editie van de Weir Venloop. Heerlijk weer, een record aantal deelnemers én een parcoursrecord. Wat wil je als organisatie nog meer?

Utrecht Marathon ‘Arctic edition’

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop19 maart 2018
Utrecht Marathon: isolatiedekens

Mohammed Nurhussein uit Eritrea won afgelopen zondag de Utrecht Science Park Marathon onder extreem winterse weersomstandigheden. Jos Hermens belooft volgend jaar beter weer!

NN CPC Loop Den Haag

Geplaatst inCollegiaaltje, Vandaagop12 maart 2018
NN CPC Loop Den Haag: medailles en sportprijzen

Den Haag was zondag tijdens de 44e NN CPC Loop Den Haag een feest voor jong en oud. De voorjaarsklassieker van Nederland was weer een jaarlijks terugkerende afspraak voor ruim 40.000 lopers. Met een winnende tijd van 59:36 op de NN Halve Marathon noteerde het evenement tevens een internationale toptijd.

Noah gaat de Muskathlon-uitdaging aan!

Geplaatst inCollegiaaltje, Vandaag, PROM'isingop31 januari 2018
Noah gaat de Muskathlon-uitdaging aan!

Noah werkt sinds een jaar bij PROM’ES. De kans is groot dat je haar spreekt als je ons belt. Ze wist al haar collega’s te verbazen door zich vorig jaar in december aan te melden voor de 42 km Muskathlon in Ethiopië!

Bestel jouw medailles voor de jaarwisseling!

Geplaatst inVandaagop18 december 2017
Custom made medailles

Druk bezig met de voorbereidingen van jullie evenement in het voorjaar 2018? Bestel dan vóór het nieuwe jaar nog je custom made medailles!

Business runs

Geplaatst inVandaag, PROM'isingop5 december 2017
Business runs

Sportiviteit, gezelligheid en business komen tijdens de business runs samen. Hoe sportief was PROM’ES in 2017? En wat kan PROM’ES op het gebied van business runs voor uw organisatie betekenen? 

NN Zevenheuvelenloop

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltje, PROM'isingop20 november 2017
Zevenheuvelenloop

Net geen wereldrecord tijdens de 34ste NN Zevenheuvelenloop door Cheptegei, collega’s Harmen en Bart ook aan de start én wereldprimeur met tijdregistratie per kilometerpunt.  

Bredase Singelloop - Wij waren er bij!

Geplaatst inVandaag, Collegiaaltjeop2 oktober 2017
Bredase Singelloop medailles

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Sinds zes jaar neemt PROM’ES ook met één, twee of drie bedrijventeams deel aan dit gezellige evenement. Wij voelen de adrenaline (of is het spierpijn…?) nog door ons lijf stromen! 

Pagina's

Abonneren op RSS - Vandaag