U bent hier:
Home | Sponsor
blauwe-balk.png
foto.png
logo.png
renners-achtergrond.jpg
tekst.png
tekst-balk.png

Sponsor pagina

Welkom op het gedeelte van onze website met speciale informatie voor bedrijven, merken en personen die actief willen zijn bij de sponsoring van hardloop- en andere sportevenementen.

Door onze jarenlange samenwerking met evenementen heeft PROM’ES Event Supplies veel kennis en ervaring opgedaan met alle mogelijke vormen van sponsoring en reclame-uitingen rondom –met name- hardloop- en fietsevenementen. Steeds vanuit een faciliterende rol dragen wij met producten, ideeën en diensten bij aan de realisatie van de communicatiedoelstellingen van onze klanten.

Producten:
Door net even anders aan te kijken tegen op het oog eenvoudige producten, bieden wij onverwachte sponsormogelijkheden met grote impact. Een klein voorbeeld hiervan is de slimme inzet van bijvoorbeeld de achterkant van een startnummer. Voor specifieke bedrijven en/of merken, wordt een startnummer  “more than a number”. Communicatie, recht in de doelgroep, op een relevant moment en tegen een fractie van de normale kosten!

Diensten:
Niet alleen verzorgt PROM’ES de originele inzet van producten, maar ook het uitvoeren van diensten is ons werk. Hierbij staat een vlekkeloze uitvoering en het ontzorgen van sponsor én organisatie voorop. Zo verzorgt PROM’ES de hele logistieke organisatie voor grote merken op het gebied van Event-pakketten, Event-tool-kit en inflatables. Hierbij verzorgen wij ook de afstemming tussen organiserende  en uitvoerende partijen indien assistentie ter plaatse gewenst is.

Consultancy:
Belangrijk voor u als (potentiële) sponsor is dat u niet alleen geholpen wordt bij de uitvoering van uw ideeën, maar dat u al in het voortraject kunt rekenen op de toegevoegde waarde die PROM’ES Event Supplies u biedt. Ervaring, gekoppeld aan creativiteit zetten wij in om uw doelstellingen zo optimaal mogelijk te bereiken. Wij denken mee en participeren ook mee in uw idee. Zo zijn wij blijvend betrokken bij uw project en bent u verzekerd van optimale ondersteuning van idee tot realisatie. Wij hebben de afgelopen jaren diverse sponsors, organisaties, sportbonden en goede doelen mogen adviseren en helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van projecten.

Bent u benieuwd wat PROM’ES Event Supplies voor u kan betekenen? Maak dan net als vele anderen gebruik van onze kennis, mogelijkheden en netwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende (nadere) kennismaking want ook u zult dan zien: PROM’ES is “more than a number”. 

Producten

Fulfilmentservice
Startnummers, al dan niet voorzien van chip, moeten uiteindelijk bij de deelnemers terecht komen. Veelal worden de startnummers dan ook verpakt in een envelop, samen met andere zaken als een informatieboekje, spelden, goodies of in sommige gevallen een losse chip.

Startnummers, al dan niet voorzien van chip, moeten uiteindelijk bij de deelnemers terecht komen. Veelal worden de startnummers dan ook verpakt in een envelop, samen met andere zaken als een informatieboekje, spelden, goodies of in sommige gevallen een losse chip.

Grote en kleine evenementen profiteren van de ervaring en flexibiliteit van PROM’ES en besteden ook deze werkzaamheden uit aan PROM’ES en houden zo rust en ruimte in hun organisatie. Wilt u weten wat PROM’ES hierin voor uw organisatie kan betekenen? 
​Neem dan contact op voor maatwerk in ontzorgen.

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact opnemen via:

+31(0)184 642288

Mogelijkheden fulfilment

Nu geheel ontzorgt, uw startnummers verpakt in een envelop met evt.
extra items zoals spelden, boekjes, goodies etc. 

Neemt u contact met ons op?