U bent hier:
Home | Sponsor
blauwe-balk.png
foto.png
logo.png
renners-achtergrond.jpg
tekst.png
tekst-balk.png

Sponsoring

Welkom op het gedeelte van onze website met speciale informatie voor bedrijven, merken en personen die actief willen zijn bij de sponsoring van hardloop-, fiets- en andere sportevenementen.

Door onze jarenlange samenwerking met evenementen heeft PROM’ES Event Supplies veel kennis en ervaring opgedaan met alle mogelijke vormen van sponsoring en reclame-uitingen rondom -met name- hardloop- en fietsevenementen. Steeds vanuit een faciliterende rol dragen wij met producten, ideeën en diensten bij aan de realisatie van de communicatiedoelstellingen van onze klanten.

Producten:
Door net even anders naar op het oog eenvoudige producten te kijken, bieden wij onverwachte sponsormogelijkheden met grote impact. Een voorbeeld hiervan is de slimme inzet van de achterkant van een startnummer. Zo wordt voor bedrijven en/of merken een startnummer “more than a number”. Communicatie, recht in de doelgroep, op een relevant moment en tegen een fractie van de normale kosten!

Diensten:
Naast producten verzorgt PROM'ES ook dienstverlenende services. Hierbij staat een vlekkeloze uitvoering en het ontzorgen van sponsor én organisatie voorop. Zo verzorgt PROM’ES de hele logistieke organisatie voor grote merken op het gebied van Event-pakketten, Event-tool-kits en inflatables. Hierbij verzorgen wij ook de afstemming tussen organiserende en uitvoerende partijen, indien assistentie ter plaatse is gewenst.

Consultancy:
Belangrijk voor u als (potentiële) sponsor is dat u niet alleen geholpen wordt bij de uitvoering van uw ideeën, maar dat u al in het voortraject kunt rekenen op de toegevoegde waarde die PROM’ES Event Supplies u biedt. Ervaring, gekoppeld aan creativiteit, zetten wij in om uw doelstellingen zo optimaal mogelijk te bereiken. Wij denken mee en participeren ook mee in uw idee. Zo zijn wij blijvend betrokken bij uw project en bent u verzekerd van optimale ondersteuning van idee tot realisatie. Wij hebben de afgelopen jaren diverse sponsors, organisaties, sportbonden en goede doelen mogen adviseren en helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van projecten.

Bent u benieuwd wat PROM’ES Event Supplies voor u kan betekenen? Maak dan net als vele anderen gebruik van onze kennis, mogelijkheden en netwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende (nadere) kennismaking, want ook u zult zien: PROM’ES is 'more than a number'. 

Producten

 

Qoodybag: 'No bag, just goodies!'
Qoodybag.com is een online platform waarop evenementen een digitale goodiebag aanmaken. Het evenement vult de Qoodybag met een selectie specifieke aanbiedingen (‘Qoodies’) en stuurt die vervolgens per e-mail naar al hun deelnemers. Uiteraard kunt u zelf ook een Qoody  beschikbaar stellen middels onze Partnerbank om doelgericht, meetbaar en duurzaam te adverteren binnen een specifieke (homogene) doelgroep. 

 

Voordelen van Qoodybag:

  • Doelgericht campagne voeren
  • Resultaten meetbaar
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • No view, no pay (CPC + CPV)
  • 100% digitaal en milieuvriendelijk
  • Dé nieuwe manier van communiceren!

Vergelijkt u de voordelen en kosten eens met uw traditionele promotionele uitgaven! Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Hulp nodig?

Voor meer informatie over onze producten en diensten en persoonlijk advies neemt u contact op via: 

+31(0)184 642288

PROM'ES Blog

Op onze blog vind je informatieve en inspirerende verhalen over hardloop- en fietsevenementen. Neem eens 'n kijkje! 

 

PROM'ES Blog ->