U bent hier:
Home | Timer
blauwe-balk.png
foto.png
logo.png
renners-achtergrond.jpg
tekst.png
tekst-balk.png

Chipservice

Welkom op onze speciale timer-pagina, speciaal met informatie voor iedereen die werkzaam- of geïnteresseerd is in tijdregistratie bij sportevenementen.

Hoewel PROM’ES niet zelf actief is met timing bij evenementen, weten wij vanuit onze jarenlange ervaring hoe belangrijk tijdregistratie voor evenementen en deelnemers is. Wij spelen namelijk  achter de schermen een belangrijke rol bij de voorbereidingen van een evenement. Speciaal voor timers die ter plaatse bij evenementen de timing verzorgen hebben wij een chipservice ontwikkeld die uniek is in Europa.

Deze chipservice verzorgt namelijk voor individuele timers het geautomatiseerd programmeren, controleren en aanbrengen van RFID-chips met UHF-technologie op startnummers. Hierdoor is de timer gevrijwaard van arbeidsintensieve handelingen voorafgaand aan een wedstrijd en kan hij zich concentreren op de kern van zijn eigen activiteiten: het verzamelen en verwerken van data.

De voordelen van de PROM’ES Chipservice zijn inmiddels door timers in diverse landen onderkend:

• 100% kwaliteitsgarantie:

door de unieke, geautomatiseerde, procedures zijn fouten die door handmatige verwerking ontstaan verleden tijd

• Onafhankelijk:

wij werken samen met alle grotere systemen in Europa. Hierdoor hebben wij veel kennis van RFID die wij toepassen in onze dienstverlening. Hierbij garanderen wij uiteraard wel de vertrouwelijkheid van de aan ons beschikbaar gestelde kennis en programmeer-specificaties.

• Snel:

wij beginnen direct na het drukken van het startnummer met programmeren en aanbrengen waardoor wij als dat nodig is binnen 48 uur ieder evenement in Europa kunnen voorzien van startnummers mét chip.

• Voordelig:

de kosten voor de chipservice vallen weg tegen de huidige kosten van het zelf printen, handmatig aanbrengen en vooral het organiseren van mensen en middelen er om heen. Ook de logistieke kosten om startnummers naar de chiplocatie te krijgen en van daaruit weer naar het evenement vallen weg. Wij versturen desgewenst direct naar uw evenement, geheel neutraal als u dat wenst.

• Compleet:

naast de chip op een startnummer  verzorgen wij ook het aanbrengen van eventuele spacers en het verpakken van uw startnummer (fulfilment). Daarnaast hebben wij diverse oplossingen voor situaties waarin een chip op het startnummer niet van toepassing is zoals: mudraces, triathlon, fietsen. Ook kan onze back-office de afstemming over series, designs, aanleverspecificaties e.d. direct met uw evenement verzorgen.  

• Ontzorgen:

al onze klanten zijn met name blij met het feit dat PROM’ES hen ontzorgt. “Zeker in het seizoen is het al hectisch genoeg en dan is het heerlijk om een belangrijk deel van de voorbereiding over te kunnen laten aan een professionele partij als PROM’ES!” –aldus een van onze klanten.
 

Wilt u weten hoe ook u kunt profiteren van onze chipservice? Neem dan contact met ons op voor maatwerk voor uw organisatie. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook uw organisatie een positieve impuls kunnen bieden. Daarbij is uw eerste chipservice-order altijd gratis!

 

  
Startnummers mét UHF-technology

Welke chip u ook gebruikt, met of zonder spacer, enkel of dubbel, horizontaal of verticaal: zonder startnummer om de chip te bevestigen komen we nergens. PROM’ES is al bijna 20 jaar actief in de Europese startnummermarkt en is daarom niet alleen uw partner voor chipservice, maar zeker ook voor een compleet assortiment startnummers.

Wij maken gebruik van Tyvek 42gr als basismateriaal. Hierbij hebt u de garantie van het beste materiaal voor de bevestiging van uw chip, de beste drukkwaliteit voor uw sponsor en het meest comfortabele materiaal voor uw deelnemers. Bovendien heeft Tyvek milieu-technische voordelen ten opzichte van andere veelgebruikte materialen.

Naast het basismateriaal zijn ook zeker de mogelijke opties van belang. Door onze jarenlange internationale ervaring kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om het startnummer zo te maken dat het de organisatie vergemakkelijkt. Opties als personalisatie, bagagelabels, coderingen, coupons, extra reclame etc . hebben hun meerwaarde al bij tal van evenementen bewezen. 

In onze filosofie is, na het cijfer,  de sponsor het belangrijkste bij een startnummer. Wij besteden daarom veel aandacht aan het uiteindelijke ontwerp van een startnummer. Voor alle evenementen hebben wij dan ook een gratis ontwerpservice om tot het beste resultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op en laat u overtuigen dat een startnummer van PROM’ES  “more than a number”  is.

Producten

Fulfilmentservice
Startnummers, al dan niet voorzien van chip, moeten uiteindelijk bij de deelnemers terecht komen. Veelal worden de startnummers dan ook verpakt in een envelop, samen met andere zaken als een informatieboekje, spelden, goodies of in sommige gevallen een losse chip.

Startnummers, al dan niet voorzien van chip, moeten uiteindelijk bij de deelnemers terecht komen. Veelal worden de startnummers dan ook verpakt in een envelop, samen met andere zaken als een informatieboekje, spelden, goodies of in sommige gevallen een losse chip.

Grote en kleine evenementen profiteren van de ervaring en flexibiliteit van PROM’ES en besteden ook deze werkzaamheden uit aan PROM’ES en houden zo rust en ruimte in hun organisatie. Wilt u weten wat PROM’ES hierin voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op voor maatwerk in ontzorgen.

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact opnemen via:

+31(0)184 642288

Mogelijkheden fulfilment

Nu geheel ontzorgt, uw startnummers verpakt in een envelop met evt.
extra items zoals spelden, boekjes, goodies etc. 

Neemt u contact met ons op?