Blog

Celine
Duurzame medaille opties met hout of aardappel

Duurzame medaille opties: een blijvende herinnering aan uw duurzame evenement

Verduurzaam je evenement met een medaille gemaakt van duurzaam materiaal. Laat de deelnemers bewust worden door deze keuze te maken. Nieuw bij PROM’ES zijn de duurzame medaille opties. De medailles en het halslint zijn te personaliseren naar jouw wensen.

Het logo van het evenement is bijvoorbeeld te plaatsen op ieder materiaal. Bij een houten medaille wordt er gebruik gemaakt van onder andere lasergravering om het logo in het hout te graveren. Doordat deze medailles van hout zijn, kan de dikte van de medaille afwijken. Hierdoor ontstaat er een echte natuurlijke look voor bijvoorbeeld je trailrun.

Onze grafische vormgevers staan graag voor je klaar om een vrijblijvend ontwerp op te maken!

Aardappel, maar dan anders

Voor het halslint kan er ook een duurzame optie gekozen worden; een halslint gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, de halslinten hebben hierdoor een mooie glans en zijn volledig full colour te bedrukken.

Uniek ontwerp voor je duurzame medaille

Geen medaille van aardappel, maar een medaille gemaakt van houtpulp en een natuurlijke hars heeft De Groene 4 Mijl gekozen om uit te reiken aan de deelnemers.

Duurzame medaille gemaakt van hout met een full colour opdruk bij de Groene 4 Mijl

De Groene 4 Mijl is een hardloop- en wandelevenement waarbij deelnemers door het natuurgebied de Onlanden lopen. De focus van het evenement ligt op het beleven van de natuur, hierdoor een logische keuze om voor een duurzame medaille optie te kiezen. Het mengsel van houtvezels en hars is biologisch afbreekbaar. Bij dit ontwerp is er een houtstructuur in de medaille verwerkt. Daarnaast heeft deze medaille zijn kenmerkende uitstraling door de ijsvogel en de uitkijktoren van de onlanden. Bovendien krijgt de medaille een extra bijzondere uitstraling door het fullcolour R-PET halslint.

Mocht je meer willen weten over de duurzame medaille opties en sparren met één van onze collega’s over wat het beste bij jouw evenement past? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op!