Blog

Bart
Loodzware NN Egmond Halve Marathon

Loodzware NN Egmond Halve Marathon

In een stormachtige editie van de NN Egmond Halve Marathon wist de Ethiopiër Ayele Abshero er voor de derde keer met de winst vandoor te gaan. PROM’ES was ter plaatse voor de regie van de wedstrijdklokken.

Ethiopisch succes tijdens loodzware NN Egmond Halve Marathon

Ethiopische atleten domineerden de loodzware 46ste editie van de NN Egmond Halve Marathon. In een stormachtig Egmond aan Zee ging Ayele Abshero er met een tijd van 1:04:57 met de winst vandoor. Bij de dames finishte Haven Hailu als eerste in een tijd van 1:14:51. Ronald Schröer hield de Nederlandse eer hoog. Hij zette een tijd neer van 1:07:08 en behaalde daarmee de negende plaats. Bij de dames noteerde eindigde Van der Meijden als eerste Nederlandse vrouw in een tijd van 1:17:20, wat goed was voor de vierde plaats.  

Levering en regie van wedstrijdklokken

Veel evenementen maken gebruik van marathonklokken. PROM’ES was ter plaatse in Egmond voor de levering en regie van de wedstrijdklokken. Door middel van zenders werden de klokken bij de finish én onderweg gestart. PROM’ES verhuurt verschillende start klokken. Door onze recente samenwerking met HW Sportservice is ons assortiment nu nóg uitgebreider. U kunt bij ons terecht voor de huur van:

  • Enkele en dubbelzijdige startklokken
  • 5- en 6-cijferig
  • Led-, auto- en grote finishklokken
  • Motor- en fietsklokken
  • Te monteren op statief, auto of hangend boven de finishlijn
Wedstrijdklokken loodzware NN Egmond Halve Marathon

De NN Egmond Halve Marathon heeft met name vanwege de strijd tegen de elementen en het uitdagende parcours een heroïsche reputatie opgebouwd. De vaak zware weersomstandigheden en het wisselende getij zorgen ervoor dat elke editie weer anders is, wat ervoor zorgt dat vele lopers jaarlijks terugkeren. Gelukkig zijn de wedstrijdklokken weerbestendig. Regen of sneeuw stoort deze geavanceerde apparatuur niet.

Wedstrijdklokken loodzware NN Egmond Halve Marathon

In 2020 zal de NN Egmond Halve Marathon plaatsvinden op zondag 12 januari. De inschrijving opent begin augustus 2019.