Blog

janie
BibBits Bruggenloop Rotterdam

BibBits Bruggenloop Rotterdam

De 31ste editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam kan worden betiteld als een ‘stormachtig’ succes. Bij de inschrijving werden voor de eerste keer BibBits aangeboden.

Bruggenloop Rotterdam BibBits

Tijdens de inschrijving bood de Bruggenloop Rotterdam een leuk, nuttig én duurzaam gadget aan de deelnemers aan: BibBits. De deelnemers bevestigen met deze sterke magneten hun startnummer eenvoudig en snel op het loopshirt zonder het te beschadigen. Voor de organisatie bood het aanbieden 2 voordelen:

  1. Extra verdiensten zonder investering of risico
  2. Meer exposure, doordat de BibBits met het Bruggenloop-logo ook tijdens andere evenementen door de deelnemers kunnen worden gebruikt 
BibBits Bruggenloop Rotterdam

Met cashback voor organisatoren

In 4 eenvoudige stappen uitgelegd hoe BibBits voor jouw organisatie extra verdiensten oplevert zónder investering of risico:

  1. Je voegt de optie om BibBits te bestellen toe aan het inschrijfformulier voor de deelnemers. De Bruggenloop verkocht de set voor € 8,95.
  2. Je geeft de bestelde aantallen tijdig aan PROM’ES door.
  3. PROM’ES verzorgt (in overleg met jouw organisatie) het ontwerp, de productie en de levering van de BibBits.
  4. Je ontvangt de van tevoren bepaalde cashback per verkochte set.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Beat the bridges

De 12.000 deelnemers aan de klassieker, die in figuurlijke zin vooruitloopt op Kerstmis, lieten het beste van zichzelf zien tijdens hun tocht van 15 kilometer over zes bruggen met start en finish bij het stadion van Feyenoord. Nixon Fernandes (47:48) en Pauline van Donkelaar (56:40) waren de snelste man en vrouw en bezorgden hun club PAC een dubbelslag.  

BibBits Bruggenloop Rotterdam

PROM’ES aan de start

De Bruggenloop is vaste prik voor PROM’ES. Dé winterse afsluiter van het hardloopseizoen. Dit jaar waren we met één business team vertegenwoordigd. Een uitdagend parcours, uitstekend georganiseerd en een mooie maatwerk medaille, die aan de finish wordt uitgereikt. We hopen er volgend jaar op zondag 13 december opnieuw bij te zijn!