janie
Midwinter Marathon Apeldoorn: parcoursrecords gesneuveld, persoonlijke uitslag via QR-code op het startnummer en unieke loopshirts volledig naar eigen ontwerp.
janie
Afgelopen weekend vond de onstuimige 48ste editie van de NN Egmond Halve Marathon plaats, waar PROM'ES het fulfilment van de deelnemerspakketten voor mocht verzorgen. Maar liefst 17.500 hardlopers trotseerden de pittige weersomstandigheden.
janie
De 31ste editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam kan worden betiteld als een ‘stormachtig’ succes. Bij de inschrijving werden voor de eerste keer BibBits aangeboden.
Harmen
De drie hoofdafstanden van de TCS Amsterdam Marathon waren volledig uitverkocht. Maar liefst 45.000 deelnemers stonden aan de start. Om alles in goede banen te leiden is een goed startnummer van uiterst belang.
janie
PROM’ES was goed vertegenwoordigd bij de Berlijn Marathon. Bart liep de marathon en nam de door onszelf ontworpen en geleverde medaille in ontvangst. Harmen en Paul bezochten de marathon expo. Ook de regie van de wedstrijdklokken was in handen van PROM’ES.
janie
PROM’ES-collega Bart deed afgelopen zondag mee aan de Rabo Bridge to Bridge Arnhem. Deze editie werd ‘75 jaar Slag om Arnhem’ herdacht, wat prachtig is verwerkt in het medaille-ontwerp.
janie
PROM’ES-collega Bart verlegt in 2019 zijn grenzen door op 29 september deel te nemen aan de Berlijn Marathon. De komende tijd volgen we zijn voorbereidingen voor het afleggen van de meest legendarische afstand van 42.195 km.
Petra
Ondanks de hitte kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie van de Zeewolde Endurance. Dankzij de genomen voorzorgsmaatregelen kon het hele programma worden afgedraaid.
Bart
Wie heeft niet gezien hoe Mathieu van der Poel op magistrale wijze de 54ste editie van de Amstel Gold Race won? 29 jaar nadat zijn vader als winnaar over de streep kwam, schreef hij de zege op zijn naam.
Harmen
Onder zomerse weersomstandigheden vond het afgelopen weekend de NN Marathon Rotterdam plaats. PROM’ES drukte, chipte en verpakte de ruim 50.000 startnummers en was ter plaatse voor de regie van de wedstrijdklokken.
Bart
In een stormachtige editie van de NN Egmond Halve Marathon wist de Ethiopiër Ayele Abshero er voor de derde keer met de winst vandoor te gaan. PROM’ES was ter plaatse voor de regie van de wedstrijdklokken.