Blog

janie
Functionele Hardloopshirts

Hardloopshirts

Een goed ademend en functioneel hardloopshirt is onmisbaar voor iedere hardloper. Een goed shirt voorkomt overbodig energieverlies. Met name de materiaalkeuze is hiervoor erg belangrijk. De PROM’ES-hardloopshirts worden gemaakt van polyester. Polyester laat vocht, zweet en warmte goed door. Een katoenen shirt is bijvoorbeeld absoluut niet geschikt om in de buitenlucht mee te sporten. Katoen heeft namelijk de eigenschap om nat te worden, waardoor het lichaam afkoelt. Polyester heeft daarnaast het voordeel dat het erg licht is. Bovendien zijn polyester hardloopshirts goed wasbaar, kreukvrij en slijtvast.

Midwinter Marathon Hardloop Functioneel T-shirt

100% maatwerk of met opdruk

Het maatwerk hardloopshirt wordt volledig naar eigen ontwerp gefabriceerd. Voor de samenstelling van het shirt is er de keuze uit biezen, een ronde hals of V-hals en lange of korte mouwen. De functionele shirts worden volledig bedrukt. Het maatwerk hardloopshirt is leverbaar vanaf 250 stuks en heeft een levertijd van circa acht weken.

De hardloopshirts met opdruk zijn beschikbaar in diverse kleuren, optioneel met zijstukken in contrasteren kleuren. De shirts worden voorzien van een opdruk naar eigen ontwerp op de borst, rug of mouw. Deze shirts zijn al leverbaar vanaf 100 stuks. De levertijd is ook wat korter, namelijk circa drie weken, aangezien we deze shirts op voorraad houden.

Zowel de maatwerk shirts als de shirts met opdruk zijn beschikbaar in heren-, dames- en kindermaten.

Venloop functioneel hardloopshirt

Traditiegetrouw biedt de Venloop, die dit jaar van 22 t/m 26 maart plaatsvindt, haar deelnemers bij de inschrijving een prachtig functioneel hardloopshirt aan. Voor de deelnemers aan de Koenen en Co Business Run is dit shirt in de prijs inbegrepen. De Venloop biedt haar deelnemers de keuze uit heren-, dames- en kindershirts in diverse maten. De shirts zijn ook te bestellen via de webshop.

PROM’ES verzorgt gratis het ontwerp van het hardloopshirt. Zodra het ontwerp gereed is, verzorgen wij graag een 3D-weergave. Deze video kan door de evenementenorganisator bijvoorbeeld worden gebruikt op sociale media, op de website of in de digitale nieuwsbrief om deelnemers aan te zetten tot de koop van het shirt. 

Eco-keuze: gerecycled materiaal

Vaak wordt gedacht dat synthetische stoffen als polyester slechter zijn voor het milieu dan natuurlijke textielstoffen. Dat is niet perse waar. Synthetische stoffen gaan veel langer mee dan natuurlijke stoffen. Bij goed gebruik heb je dus langer plezier van je hardloopshirt. Synthetische vezels zijn niet biologisch afbreekbaar, maar wel recyclebaar. PROM’ES biedt daarom nu ook functionele hardloopshirts aan van gerecycled polyester.

Vraag direct een, geheel vrijblijvende, offerte aan inclusief een gratis ontwerp.