Janie
De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie. In de creatieve studio ontwerpen we unieke medailles voor je evenement. Eventueel met Medaltab: een persoonlijke inleg inclusief finishtijd op de achterzijde van de medaille. Sport medailles met een maatwerk design: dé afsluiting van een goede race!
Janie
PROM’ES begon ooit als startnummerspecialist. Ruim 25 jaar later staan we nog steeds achter onze slogan ‘more than a number’. Een startnummer is een organisatiemiddel en sponsortool: PROM’ES maakt uitgebalanceerde TYVEK startnummers waarin alle aspecten optimaal worden benut. In dit blog lees je meer over het materiaal TYVEK en ons duurzame initiatief: TYVEK startnummers recyclen.
Janie
Met BibBits bevestigen de deelnemers hun startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt. Met deze duurzame startnummer magneten zijn spelden overbodig! In deze blog leggen we je uit hoe je de BibBits kunt aanbieden via je inschrijfformulier.
Janie
Sportorganisatie Le Champion en PROM’ES hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor alle evenementen verlengd tot en met 2025. Daarmee blijft PROM’ES ook de komende drie jaar de vaste leverancier van allerlei evenementbenodigdheden voor de diverse evenementen van Le Champion.
Janie
Een goed ademend en functioneel hardloopshirt is onmisbaar voor iedere hardloper. Een goed shirt voorkomt overbodig energieverlies. Met name de materiaalkeuze is hiervoor erg belangrijk. De PROM’ES-hardloopshirts worden gemaakt van polyester.
Celine
Polsbandjes zijn een handig hulpmiddel bij een gedegen organisatie van een evenement. Bovendien zijn polsbandjes een mooi product om je huisstijl of andere communicatie uitingen in door te trekken. In deze blog lees je meer over de vele mogelijkheden qua materiaal en opdruk
Janie
Back in business! Hoe verloopt de voorbereiding van jouw evenement? We merken dat organisaties op minder vrijwilligers kunnen rekenen. Mogelijk was je organisatie afgeschaald en ontbreekt het bij nieuwe collega’s aan knowhow. Het uitbesteden van een deel van je voorbereidingen scheelt kopzorgen.
Janie
Afgelopen weekend vond de onstuimige 48ste editie van de NN Egmond Halve Marathon plaats, waar PROM'ES het fulfilment van de deelnemerspakketten voor mocht verzorgen. Maar liefst 17.500 hardlopers trotseerden de pittige weersomstandigheden.