Blog

Janie
PROM’ES Event Supplies strategisch sportevent partner van Safe-iD

PROM’ES Event Supplies strategisch sportevent partner van Safe-iD

Safe-iD biedt een shoetag met een unieke QR-code. Met de QR-code scan je een persoonlijk profiel. Op die manier hebben (buiten)sporters altijd de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand en kunnen ze rekenen op snelle en adequate hulp. 

PROM’ES Event Supplies strategisch sportevent partner van Safe-iD

Safe-iD voor uw deelnemers

Safe-iD is een nuttige extra voor uw deelnemers. Met een Safe-iD hebben ze altijd virtueel hun gegevens bij de hand voor een snelle informatievoorziening en adequate hulpverlening. Dat geeft een veilig gevoel.

Evenals een sportshirt, kunt u Safe-iD eenvoudigweg toevoegen aan uw inschrijfformulier. Op die manier genereert u bovendien extra inkomsten voor uw organisatie. U ontvangt namelijk een provisie per verkochte Safe-iD en dat zonder investering of risico! PROM’ES neemt u al het werk uit handen. Zo kunnen wij de Safe-iD’s bijvoorbeeld direct mee verpakken in uw startpakketten.

Verkoop via uw inschrijfformulier: in 5 eenvoudige stappen uitgelegd hoe het werkt!

  1. Voeg de optie om Safe-iD te bestellen toe aan het inschrijfformulier
  2. Geef het aantal door aan PROM’ES
  3. PROM’ES verzorgt de productie en levering
  4. U ontvangt een provisie of een extra scherpe prijs voor uw deelnemers
  5. Optioneel: PROM’ES verpakt het direct in uw startpakketten

Naast de verkoop via het inschrijfformulier is een Safe-iD ook leuk als nuttige gadget voor uw business teams. Het begeleidende kaartje wordt uiteraard volledig verzorgd in uw eigen huisstijl.

Wilt u graag zelf ervaren hoe Safe-iD werkt?
Neem contact met ons op en wij sturen u graag een gratis sample.

Strategische samenwerking met Safe-iD

Het afgelopen jaar viel het reguliere werk voor ons en alle evenementenorganisatoren stil. PROM’ES heeft de tijd geprobeerd te benutten om zaken voor de toekomst nog beter of op een andere manier te organiseren. Een ‘heroriëntatie’, waarbij ontwikkeling van het productassortiment een belangrijke plaats innam.

PROM’ES Event Supplies strategisch sportevent partner van Safe-iD

Via een gezamenlijke klant kwamen we in contact met Erik Simons van Safe-iD. Hij presenteerde PROM’ES een innovatief concept voor shoetags met een persoonlijk profiel via een unieke QR-code. Met belangstelling volgden we de pilot met de triathlons van TRI HARD Series, waarna diverse gesprekken volgden om tot een weloverwogen aanbod te komen voor organisatoren van sportevenementen. Met het aanbieden van Safe-iD via het inschrijfformulier denken we toegevoegde waarde te creëren voor zowel deelnemers als organisatoren.

Als partners hebben Safe-iD en PROM’ES elkaar gevonden in het feit dat toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als organisator als sponsor voorop staat. Een uitstekende en flexibele service en het ‘ontzorgen’ van organisatoren zijn daarbij onmisbaar. Evenals het bieden van maatwerk-oplossingen en vormgeving in de eigen huisstijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!