Blog

Petra
Tropische Zeewolde Endurance

Tropische Zeewolde Endurance

Ondanks de hitte kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie van de Zeewolde Endurance. Dankzij de genomen voorzorgsmaatregelen kon het hele programma worden afgedraaid.

Tropische triatlonwedstrijd

De Zeewolde Endurance Triathlon is onderdeel van een tweedaags duursport evenement. Op vrijdag stonden de Rabobank Triathlon for All, de Rabobank Junior Challenge Zeewolde en de Rabobank Family & Friends Relay op het programma. De zaterdag werd ingevuld met diverse triatlonafstanden, waaronder het nieuwe programmaonderdeel de Middle Distance. In verband met de zeer hoge temperaturen besloot de organisatie in overleg met GGD Flevoland om de starttijden te vervroegen. Ook waren er op het loopparcours om de 1,25 km verzorgingsposten met water, sportdrank en sponzen. Na de finish waren er grote kuipen met fris water beschikbaar om af te koelen. Met deze maatregelen kon het hele programma worden afgedraaid, wat werd gewaardeerd door de deelnemers, die aan de finish werden beloond met een welverdiende custom made medaille!

Tropische Zeewolde Endurance medailles

Zie jij de temperaturen ook oplopen richting jouw evenementdatum? Met onze sponzen houden je lopers het hoofd koel! Direct uit voorraad, dus snel geleverd. Vandaag bestellen = Morgen in huis.

Specifieke voorbereiding van een duursport evenement

Of jouw organisatie nu een olympische triatlon, duatlon, crosstriatlon, wintertriatlon of andere vorm van combiduursport organiseert, het combineren van meerdere sporten vergt een specifieke voorbereiding van de organisatie. Graag attenderen we je op vier producten, die goed van pas kunnen komen!

1. Startnummers: TYVEK, zelfklevend en tattoos
Voor de diverse onderdelen, zijn verschillende startnummers geschikt. PROM’ES voorzag de deelnemers van de Zeewolde Endurance van TYVEK-startnummers en zelfklevende PVC-startnummers. Tattoo startnummers zijn tevens een veel gekozen optie voor triatlons: watervast, gemakkelijk te verwijderen en geschikt voor wetsuits.

Tropische Zeewolde Endurance startnummers

2. Triatlon stickers
Van zadelpenstickers tot een vel met diverse stickers voor fiets, helm, bagage, etc. Volledig naar keuze te bedrukken. Duurzaam en watervast.

3. Startnummerbanden
Elastische, verstelbare banden voor een praktische bevestiging van het startnummer. Ideaal voor triatlons en estafettes. Uit voorraad óf met eigen ontwerp. Voor de Zeewolde Endurance heeft PROM’ES bijvoorbeeld startnummerbanden met het logo van sponsor Rabobank geleverd.

4. Badmutsen
Latex en silicone swim caps voor zwemsporten en triatlons. De organisatie van de Zeewolde Endurance bestelde bij PROM’ES onbedrukte latex badmutsen in diverse kleuren én latex badmutsen met een vaste opdruk (Rabobank logo). Badmutsen kunnen ook worden geleverd met nummering.

Tropische Zeewolde Endurance badmutsen

Bij PROM’ES bent u aan het juiste adres voor al uw triatlon benodigdheden. One-stop-shopping: van gratis ontwerpservice tot en met het versturen van uw complete deelnemerspakketten en alles wat daar tussen zit, PROM’ES zorgt er voor! Neem nu direct contact met ons op en wij sturen u graag onze speciale triatlon-leaflet.