Blog

Janie
BibBits startnummer magneten

BibBits startnummer magneten

Met BibBits bevestigen de deelnemers hun startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt. Met deze duurzame startnummer magneten zijn spelden overbodig! In deze blog leggen we je uit hoe je de BibBits kunt aanbieden via je inschrijfformulier.

BibBits aanbieden via het inschrijfformulier

De eenvoudigste manier om BibBits aan te bieden, is door deze op het inschrijfformulier te zetten. Bovendien verdien je dan een aantrekkelijke cashback voor je organisatie! We leggen je graag in vier eenvoudige stappen uit hoe dit werkt.

BibBits

1. Toevoeging aan je inschrijfformulier

Je PROM’ES-accountmanager stemt het maatwerk ontwerp voor de BibBits met je af. Optioneel verzorgen we ook het begeleidende kaartje in jouw huisstijl. Dan zijn jullie er klaar voor om de BibBits aan je deelnemers aan te bieden. Voeg de BibBits als optioneel item toe aan je online inschrijfformulier. Je ontvangt hiervoor een mooie afbeelding en een begeleidende tekst. De inschrijving opent; de verkoop van je BibBits is gestart!

2. Stuur de bestellijst naar PROM’ES

Tijdens de inschrijfperiode heb je in principe geen omkijken naar je BibBits. De ervaring leert ons dat circa vijf of tien procent van de inschrijvers de BibBits bestelt. Je kunt de verkoop stimuleren door de BibBits te presenteren in je nieuwsbrief of op je social media kanalen. Een aantal weken voor je evenement geef je de bestelde aantallen door.

3. PROM’ES verzorgt de productie van de BibBits

De BibBits worden uit voorraad geleverd. Voor het bedrukken en het verpakken van de BibBits werken we samen met een lokale sociale werkplaats.

“De BibBits-vormpjes worden in grote hoeveelheden bij ons afgeleverd. Wij verzorgen vervolgens per order het printen van de opdruk, het aanbrengen van de magneten en het bevestigen van de BibBits op het begeleidende kaartje. Natuurlijk beschikken wij over een geavanceerd machinepark en over de juiste kennis en kunde. Maar, wat ons echt bijzonder maakt, is dat wij werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Mensen die moeilijk aan het werk komen, maar wel uiterst gemotiveerd zijn en talent hebben!”

4. BibBits-provisie voor jouw organisatie

Met de verkoop van de BibBits verdien je een leuke extra voor je organisatie.

Voorbeeld berekening BibBits-verdiensten

Er doen 2.000 deelnemers mee aan je evenement.
Je verkoopt de BibBits aan 7,5% van je deelnemers.
Provisie per set bij 50-499 verkochte sets: € 2,50.

7,5% x 2.000 = 150 sets
150 sets x € 2,50 provisie = € 375 opbrengst voor jouw organisatie

En dat zonder investering of risico!
Je betaalt enkel voor het bestelde aantal en blijft niet zitten met een onverkochte voorraad.

BibBits

Interesse?

De volgende evenementen gingen je onder andere al voor: de Bruggenloop Rotterdam, de Midwinter Marathon, de Zwolle Halve Marathon en de Venloop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

BibBits-setjes bestellen

In de voorgaande alinea’s hebben we uitgelegd hoe je de BibBits kunt verkopen via je inschrijfformulier. Het is uiteraard ook mogelijk om losse setjes met je eigen opdruk te bestellen. Bijvoorbeeld als premium voor je business run deelnemers of als artikel om te verkopen in je winkel of webshop. De minimale afname is 25 sets.