Blog

Celine
TYVEK Polsbandjes, Siliconen Polsbandjes, Vinyl polsbandjes,  Textiel polsbandjes

Waarom jouw evenement polsbandjes nodig heeft

Polsbandjes zijn een handig hulpmiddel bij een gedegen organisatie van een evenement. Bovendien zijn polsbandjes een mooi product om je huisstijl of andere communicatie uitingen in door te trekken. In deze blog lees je meer over de vele mogelijkheden qua materiaal en opdruk.

Tyvek-Einlasserbänder

Waar kun je polsbandjes voor gebruiken?

  • Toegangscontrole
  • Noodnummer
  • Bagageservice
  • Leeftijd of startvak aanduiding
  • VIP selectie
  • Promotiebandje

Materiaalkeuze en opdrukmogelijkheden

TYVEK polsbandjes

TYVEK of ‘papieren’ polsbandjes zijn een budgetvriendelijke keuze. Blanco uit voorraad, met zwarte opdruk of met kleur opdruk. Check ook onze duurzame variant: afvalvrije TYVEK polsbandjes.

Vinyl polsbandjes

Vinyl of ‘plastic’ polsbandjes voelen zacht aan en zijn ideaal om meerdere dagen te dragen. De bandjes worden gepersonaliseerd met een opdruk in één kleur of een full colour opdruk. Optioneel met afscheurbare coupons!

Textiel polsbandjes

Textiel of ‘stoffen’ polsbandjes worden vaak tot enkele dagen of zelfs weken na een evenement gedragen en zijn daardoor perfecte promobandjes. De geweven textiel polsbandjes worden ingeweven met een maximum van acht kleuren garen. De zijdeachtige textiel polsbandjes worden full colour bedrukt.

Siliconen polsbandjes

Siliconen polsbandjes zijn geschikt om herhaaldelijk te gebruik en dus ook een ideale marketingtool. Deze bandjes zijn minder geschikt als controle hulpmiddel. Leverbaar zonder opdruk, met één tot vier kleuren opdruk, full colour opdruk, reliëf of gravering.

Duurzame keuze: R-PET polsbandjes

Reclamedragers

Polsbandjes zijn perfecte reclamedragers. Naast het logo van je evenement kun je ook andere communicatie uitingen, als het logo van je hoofdsponsor, een plekje geven op het polsbandje.

Als totaalleverancier van evenementbenodigdheden met een eigen grafisch ontwerp team trekken wij je huisstijl graag door in alle producten, die je nodig hebt. Hoe leuk is het als bijvoorbeeld het startnummer, de envelop, het polsbandje en het hardloopshirt perfect gebrand en op elkaar afgestemd zijn? Dat draagt zeker bij aan een positieve beleving van je evenement en zorgt bovendien voor mooi beeldmateriaal.

Polsbandjes bestellen

Vraag direct eenvoudig en snel een, geheel vrijblijvende, offerte aan inclusief een gratis ontwerp.