AfbeeldingenLevering

Een praktisch betaalmiddel!

Munten kunt u gebruik voor verschillende doeleinden. Zo zijn consumptiemunten een perfect betaalmiddel. Horeca munten zijn namelijk fraudebestendig en geschikt als reclamedrager. Munten zijn ook een handig hulpmiddel in de garderobe en bij het gebruik van lockers. PROM'ES biedt u een ruime keuze aan duurzame materialen, personalisatiemogelijkheden, kleuren en afmetingen. Op basis van uw wensen, doen wij u graag, geheel vrijblijvend, een passend voorstel.

  • Keuze uit consumptiemunten, breekmunten en garderobemunten
  • Duurzame materialen en Europese productie
  • Diverse personalisatiemogelijkheden
  • Gratis ontwerpservice

Levertijd: ca. 3 weken, na akkoord ontwerp

Product opties
Onderstaand treft u meer informatie over de product opties. Vermeld bij uw aanvraag onder het kopje 'lay-out en opties' in het veld 'opmerkingen' eventuele voorkeuren en wensen als: het gewenste materiaal, kleur, afmeting en personalisatie.

Opties consumptiemunten

Keuze uit een zeer breed assortiment aan mogelijkheden. Afhankelijk van het materiaal bieden wij grofweg de onderstaande opties. Een andere wens of vraag? Laat het ons weten, we denken graag met u mee. 

Gerecycled plastic
Deze munten worden gemaakt van gerecycled plastic. De munten kunnen, aan één of beide zijden, worden gegraveerd of bedrukt met een eigen logo of tekst in één of meerdere kleuren. Optioneel met een uitsparing in de munt, in een vorm naar keuze.

Kleuren: Wit, Zwart, Rood, Fluo oranje, Geel, Lichtgroen, Donkergroen, Turkoois, Lichtblauw, Donkerblauw, Paars, Zilver, Goud, Fluo roze, Fluo geel, Fluo groen, Metallic groen, Metallic blauw, Metallic paars
Afmetingen: ø 23,3 mm, ø 25 mm, ø 29 mm, ø 35 mm, ø 38 mm, ø 70 mm (uitsparing niet mogelijk)

Biologisch afbreekbaar plastic
Deze munten worden gemaakt uit een bioplastic gebaseerd op zetmeel. Het zetmeel wordt uit aardappelschillen afkomstig van de aardappelverwerkende industrie gehaald. De munten breken gedurende enkele maanden volledig af in de natuur, onder blootstelling aan lucht, vocht, zonlicht en bacteriën. De munten kunnen, aan één of beide zijden, worden gegraveerd of bedrukt met een eigen logo of tekst in één of meerdere kleuren. Optioneel met een uitsparing in de munt, in een vorm naar keuze.

Kleuren: Wit, Zwart, Rood, Geel, Oranje, Donkergroen, Donkerblauw, Bordeaux
Afmetingen: ø 23,3 mm, ø 25 mm, ø 29 mm, ø 35 mm, ø 38 mm, ø 70 mm (uitsparing niet mogelijk)

Hout
Deze munten worden gemaakt van houtvezels en hars volgens het MDF-principe. Het hout is afkomstig uit houtafval uit de houtindustrie en PEFC-gecertificeerd. De houten munten zijn biologisch afbreekbaar. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit een gravering, bedrukking of uitsparing. 

Kleur: Hout
Afmetingen: ø 23,3 mm, ø 25 mm, ø 29 mm, ø 35 mm, ø 38 mm, ø 70 mm (uitsparing niet mogelijk)

Visnet
Deze munten worden gemaakt van oude, gerecyclede visnetten. Met deze munten verminderen we de afvalberg, de CO2-uitstoot en het zwerfafval in onze zeeën en oceanen! Voor de personalisatie kunt u kiezen uit een gravering of uitsparing. 

Kleur: Turkoois
Afmetingen: ø 23,3 mm, ø 25 mm, ø 29 mm, ø 35 mm, ø 38 mm, ø 70 mm (uitsparing niet mogelijk)

Kauwgom
Kauwgom, velen zijn er dol op! Helaas belandt er een boel van dit goedje op straat en in de natuur. Deze munten zijn gemaakt van kauwgomafval. De kauwgom is gewassen en op hoge temperatuur gesmolten om er granulaatkorrels van te maken. Van dit recyclaat zijn kauwgommunten gemaakt, die 100% hygiënisch zijn. We graveren uw ontwerp graag aan één of beide zijden.

Kleur: Roze
Afmetingen: ø 23,3 mm, ø 25 mm, ø 29 mm, ø 35 mm, ø 38 mm, ø 70 mm, 30,55 mm (zeshoek)

Opties breekmunten

Voor sommige (grotere) evenementen kan het interessanter en veiliger zijn om voor munten voor eenmalig gebruik te kiezen. Voor deze klanten zijn de breekmunten een goede optie. Deze munten zitten per 25 op een breekmatje (23 x 23 mm). De muntjes apart kunnen telkens in de helft worden gebroken, wat handig kan zijn voor de prijszetting op uw evenement. De breekmunten kunnen worden bedrukt aan één of beide zijden, in één of meerdere kleuren. 

Beschikbare materialen:

  • Gerecycled plastic
  • Biologisch afbreekbaar plastic: gebaseerd op zetmeel uit de aardappelverwerkende industrie
  • Hout

Opties garderobemunten

Garderobemunten zijn onmisbaar in een goed georganiseerde garderobe. De plastic garderobenummers zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren. Naast een nummering op één zijde kunt u ervoor kiezen om op de andere zijde uw logo in één of meerdere kleuren te laten drukken. We bieden twee verschillende openingen aan: ø 11 mm en 22 x 15 mm.

Beschikbare materialen:

  • Gerecycled plastic
  • Hout
Offerte aanvragen
AfbeeldingenLevering
toon meer
toon minder
Type munt
tooltip
Hulp nodig of andere wensen? Bel ons.
Openingstijden
08:00-17:00
Bel ons
Terugbelverzoek