Blog

Janie
Samenwerking Le Champion en PROM'ES t/m 2025 verlengd

Samenwerking Le Champion en PROM'ES t/m 2025 verlengd

Sportorganisatie Le Champion en PROM’ES hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor alle evenementen verlengd tot en met 2025. Daarmee blijft PROM’ES ook de komende drie jaar de vaste leverancier van allerlei evenementbenodigdheden voor de diverse evenementen van Le Champion.

Er staan jaarlijks meer dan zestig evenementen op de evenementenkalender van Le Champion. Ieder evenement is uniek en wordt met veel enthousiasme georganiseerd door het team. Bij de organisatie van evenementen als de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon, de Ronde van Noord-Holland en de Wandel4daagse Alkmaar komt veel kijken. Fijne samenwerkingen met betrouwbare leveranciers zijn daarbij onmisbaar.

”Met PROM’ES zijn we de komende jaren weer verzekerd van een partner die actief bijdraagt aan een professionele set-up van onze evenementen”, aldus Jan Willem Mijderwijk, Senior Event Manager bij Le Champion.

Al meer dan 25 jaar is PROM’ES voor fiets-, hardloop- en wandelevenementen de partner op het gebied van startnummers, fulfilment, medailles en allerlei andere evenementbenodigdheden. Vanuit de Alblasserwaardse polder ontzorgt PROM’ES evenementen van 100 tot 100.000 deelnemers in binnen- en buitenland.

Harmen Brandwijk, Sales manager bij PROM’ES: “Als vaste leverancier kennen we de verschillende evenementen van Le Champion en de specifieke behoeftes. We waarderen onze jarenlange relatie; onze gezamenlijke ervaring leidt tot verdere professionalisering en duurzame ontwikkeling van de diverse sportevenementen.”