Blog

janie
Fulfillment NN Egmond Halb Marathon

Fulfillment NN Egmond Halb Marathon

Am vergangenen Wochenende fand die 48. NN Egmond Halb Marathon statt und PROM'ES versorgte das Fulfillment. Nicht weniger als 17.500 Läufer trotzen den harten Wetterbedingungen. Der Belgier Bashir Abdi gewann den Sieg (1.08.23) und unter den Frauen ging der Äthiopier Tsehay Gemechu mit dem Sieg (1.20.29) nach Hause.

Startnummern mit Namen

Zwei Wochen vor der Veranstaltung druckte PROM’ES alle Startnummern für den NN Egmond Halb Marathon. Die Organisation wählte TYVEK-Startnummern mit dem Vornamen des Teilnehmers. Die Läufer konnten so auf dem Weg von dem Publikum ermutigt werden: am Start und Ziel, an der Kreuzung im Dorf Castricum und in der speziellen „Jubelzone“ auf einem Campingplatz. Die Organisation wählte eine kleinere Startnummer für den Kinderlauf. Auf der Rückseite aller Startnummern ist ein medizinischer Reisepass aufgedruckt, damit die Organisation im Notfall schnell zur Hilfe kommen kann. Bei PROM’ES sind Sie am richtigen Ort für Startnummern, die nach Ihren Wünschen gestaltet und produziert werden.

Machinaal aanbrengen van timing-chips

Zodra de eerste startnummers voor de NN Egmond Halve Marathon de band afrolden, begonnen we met het ‘chippen’. Voor evenementen, die gebruik maken van tijdregistratie met chips, is accuratesse van het grootste belang. Daarom heeft PROM’ES een volledig geautomatiseerde ‘chip service’ ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat alles 100% klopt!

Fulfilment: Drukwerk enveloppen

De envelop is het visitekaartje van een evenement. Voor de NN Egmond Halve Marathon werden verschillende formaten enveloppen geselecteerd, passend bij de inhoud én geschikt voor foutloze verwerking in onze inpakmachines. De organisatie koos voor papier met het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoordelijk beheerde bossen. Duurzaam drukwerk, met de kwaliteit en professionele uitstraling, die de organisatie en haar deelnemers gewend zijn!

Drukwerk enveloppen Halve Marathon Egmond

Fulfilment: Deelnemerspakketten verpakken

De enveloppen werden automatisch gevuld met één (recreatieve lopers) of twee startnummers (voor de wedstrijdlopers) en eventuele buskaarten. De lopers hadden tot slot bij de inschrijving de mogelijkheid een exclusief Saucony Runningshirt te bestellen. Deelnemers, die van deze optie gebruikmaakten, ontvingen een grotere envelop waarin ook dit shirt paste.

Fulfilment: Deelnemerspakketten verzenden

In de week voorafgaand aan het evenement ontvingen de Nederlandse deelnemers het startnummer thuisgestuurd; de deelnemerspakketten van de buitenlandse lopers konden voor de wedstrijd worden afgehaald. Met uitstekende logistieke diensten in Europa, past PROM’ES zich volledig aan de wensen van de klant aan. Een verzending onder de eigen naam is natuurlijk geen enkel probleem!

In de week voor de wedstrijd doet de loper het op z’n gemak aan. Maar voor de organisatie is het spitsuur! Steeds meer organisaties besteden daarom het gehele traject van het drukken van de startnummers tot aan het verzenden van de deelnemerspakketten uit aan PROM’ES. Ook interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!