Blog

Janie
Fulfilment NN Egmond Halve Marathon

Fulfilment NN Egmond Halve Marathon

Afgelopen weekend vond de onstuimige 48ste editie van de NN Egmond Halve Marathon plaats, waar PROM'ES het fulfilment van de deelnemerspakketten voor mocht verzorgen. Maar liefst 17.500 hardlopers trotseerden de pittige weersomstandigheden. De Belg Bashir Abdi schreef de overwinning op zijn naam (1.08.23) en bij de vrouwen ging de Ethiopische Tsehay Gemechu met de winst naar huis (1.20.29).

Startnummers met naam

Twee weken voor het evenement drukte PROM’ES alle startnummers voor de NN Egmond Halve Marathon. De organisatie koos voor TYVEK-startnummers met de voornaam van de deelnemer. Zo konden de lopers onderweg worden aangemoedigd door het publiek: bij de start en finish op Boulevard Noord, bij de doorkomst in Castricum aan Zee en in de speciale ‘cheering zone’ op Camping Bakkum. Voor de Kidsrun koos de organisatie een kleiner formaat startnummer. Achter op alle startnummer is een medisch paspoort gedrukt, zodat de organisatie in het geval van calamiteiten snel te hulp kon schieten. Bij PROM’ES bent u aan het juiste adres voor startnummers die geheel naar uw wens worden ontworpen en geproduceerd.

Machinaal aanbrengen van timing-chips

Zodra de eerste startnummers voor de NN Egmond Halve Marathon de band afrolden, begonnen we met het ‘chippen’. Voor evenementen, die gebruik maken van tijdregistratie met chips, is accuratesse van het grootste belang. Daarom heeft PROM’ES een volledig geautomatiseerde ‘chip service’ ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat alles 100% klopt!

Fulfilment: Drukwerk enveloppen

De envelop is het visitekaartje van een evenement. Voor de NN Egmond Halve Marathon werden verschillende formaten enveloppen geselecteerd, passend bij de inhoud én geschikt voor foutloze verwerking in onze inpakmachines. De organisatie koos voor papier met het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoordelijk beheerde bossen. Duurzaam drukwerk, met de kwaliteit en professionele uitstraling, die de organisatie en haar deelnemers gewend zijn!

Drukwerk enveloppen Halve Marathon Egmond

Fulfilment: Deelnemerspakketten verpakken

De enveloppen werden automatisch gevuld met één (recreatieve lopers) of twee startnummers (voor de wedstrijdlopers) en eventuele buskaarten. De lopers hadden tot slot bij de inschrijving de mogelijkheid een exclusief Saucony Runningshirt te bestellen. Deelnemers, die van deze optie gebruikmaakten, ontvingen een grotere envelop waarin ook dit shirt paste.

Fulfilment: Deelnemerspakketten verzenden

In de week voorafgaand aan het evenement ontvingen de Nederlandse deelnemers het startnummer thuisgestuurd; de deelnemerspakketten van de buitenlandse lopers konden voor de wedstrijd worden afgehaald. Met uitstekende logistieke diensten in Europa, past PROM’ES zich volledig aan de wensen van de klant aan. Een verzending onder de eigen naam is natuurlijk geen enkel probleem!

In de week voor de wedstrijd doet de loper het op z’n gemak aan. Maar voor de organisatie is het spitsuur! Steeds meer organisaties besteden daarom het gehele traject van het drukken van de startnummers tot aan het verzenden van de deelnemerspakketten uit aan PROM’ES. Ook interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!